Ινσούα: "Θα ήθελα να συνεχίσω εδώ, αλλά είναι δύσκολο..."

Ο Εμάνουελ Ινσούα εξέφρασε ακόμα μια φορά την επιθυμία του να συνεχίσει στο τριφύλλι, όμως ουσιαστικά... ξεκαθάρισε πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «TNT Sports»:

Για το δέσιμό του με την Ελλάδα: "Δεν μιλάω τέλεια τα ελληνικά, αλλά είναι η αλήθεια ότι καταλαβαίνω τα πάντα. Η συνεννόηση γίνεται στα αγγλικά στις προπονήσεις. Αλλά και τις τελευταίες σεζόν που ο προπονητής ήταν Έλληνας καταλάβαινα τις οδηγίες από τα ελληνικά χωρίς πρόβλημα."

Για την επιστροφή στη δράση και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Συζητούσα με τους συμπαίκτες μου και λέγαμε ότι μοιάζει η επιστροφή στη δράση ως προετοιμασία, αλλά είναι χειρότερο γιατί σταματήσαμε για τρεις μήνες. Για 45 ημέρες ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, μετά ξεκινήσαμε να προπονούμαστε σε γκρουπ και μετά ομαδικά. Είναι προφανές ότι κανείς παίκτης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν 100%, δεν θα μπορούσε να είναι. Είναι παράξενο το να παίζεις κεκλεισμένων. Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά χωρίς κόσμο γενικά είναι λίγο παράξενο. Μοιάζει με προπόνηση."

Για το συμβόλαιο που εκπνέει και το μέλλον του: "Το συμβόλαιό μου εκπνέει στις 30 Ιουνίου και υπάρχει πρόβλημα γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει στις 20 Ιουλίου. Εμείς που τα συμβόλαιά μας εκπνέουν στις 30 Ιουνίου, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Στις 30 Ιουνίου θα μείνω ελεύθερος και περιμένουμε λύσεις από την UEFA και τη FIFA.

Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη, αυτό συζητώ με τ' αδέρφια μου, αυτός είναι ο στόχος. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα καλά αυτά τα 3,5 χρόνια στην ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω εδώ. Είναι μια ομάδα που έχει ισορροπία σε ταλέντο και εμπειρία. Εγώ είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω εδώ, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσω εδώ, αλλά θα ήθελα να μείνω ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη. Μου άρεσε που έπαιξα στην Ισπανία και την Ιταλία, θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι μέσα στον Ιούλιο θα υπάρχουν νεότερα για την καριέρα μου.

Ξεκίνησα από την Μπόκα, από αυτή την ομάδα ξεκίνησα. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να παίξεις στην Μπόκα. Εάν ερχόταν θα ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Μπόκα. Αλλά ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνω στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.