Δώνης: "Ψυχολογικά καταρρακωμένη η ομάδα, ανυπόστατες φήμες για Ινσούα."

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το καταρρακωμένο ηθικό της ομάδας, τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον «υγεία» και στάθηκε στις φήμες για τον Ινσούα, τις οποίες χαρακτήρισε ανυπόστατες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Αυτό που έβγαινε προς τα έξω, η υγεία, δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πολλά λάθη και ο αντίπαλος ήταν ανώτερος."

Για το αν ευθύνεται το θέμα με τον Ινσούα ή η γενικότερη κατάσταση: "Το γενικότερο κλίμα. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση για τον Ινσούα. Είναι λογικό ο κάθε άνθρωπος να έχει νεύρα. Είναι πολύ εύκολο να λέγονται φήμες ανυπόστατες. Όλα τα παιδιά που νιώθουν ότι δεν θα συνεχίσουν, βρίσκονται σε μία νευρικότητα. Όλο αυτό επηρεάζει και τα παιδιά που θα συνεχίσουν στην ομάδα. Θα δούμε πως θα διαχειριστούμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά ματς. Πρέπει να τα διαχειριστούμε με έναν κατάλληλο τρόπο διότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός."

Για το πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την κατάσταση: "Δεν μπορώ να απαντήσω στο πως φτάσαμε εδώ πέρα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά, υπάρχει συμφωνία με τα παιδιά που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει στόχος, όμως για μένα δεν μπορεί να λειτουργείς έτσι όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε όμως όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κερδίσει μέσα από μία διαδικασία δύο ετών."

Για τον Ζαχίντ και τον Δώνη που αποχωρούν: "Και για μένα είναι τα τελευταία παιχνίδια. Εγώ σέβομαι την προσπάθεια που έχουν κάνει όλα τα παιδιά. Η ομάδα όπως ήταν δεν θα συνεχίσει. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που επιβάλλει το DNA του συλλόγου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.