Δώνης: "Έχω ήδη δώσει πλάνα για την νέα σεζόν!"

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα ήταν ανεπηρέαστη παρά τα όσα έχουν συμβεί και τόνισε πως σκοπεύει να θέσει τις βάσεις για τον διάδοχό του, μοιράζοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Ο Νάγκι ήταν τραυματίας, μέχρι τελευταία στιγμή παιζόταν για την αποστολή. Δεν είχαμε καθαρό εξτρέμ έπρεπε να επιλεγεί ο Αγιούμπ ή ο Μπουζούκης. Ήθελα έναν χειριστή, ώστε να έχουμε ένα εξτρέμ κανονικό και τον Ζαχίντ σε ελεύθερο ρόλο. Χάσαμε σε ταχύτητα, για εμάς ήταν σημαντικό πως ο Νάγκι μας βοήθησε τριάντα λεπτά με την ποιότητά του και την ταχύτητά του. Θα σταθώ όμως ολοκληρωτικά στην ομάδα που ήταν σοβαρή κι ανταγωνιστική κάτω από δύσκολες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα."

Για το γεγονός πως δεν φάνηκε να έχει επηρεαστεί η ομάδα από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα: "Αν κάποιος είχε έρθει στην προπόνηση δεν θα μπορούσε να καταλάβει πως σε αυτή την ομάδα μετά από λίγες μέρες θα φύγει προπονητής και κάποιοι παίκτες, γιατί υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχία κι αυτό το έχουμε κερδίσει με πολύ εμπιστοσύνη. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο, ανεξάρτητα με τα συμβόλαια που λήγουν κάποιων παικτών, έτσι είναι σαν να λήγει και το δικό μου."

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει πλέον: "Εύχομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρξει ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Είναι φυσιολογικό να φεύγουν προπονητές και παίκτες. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να υπάρχει νοοτροπία. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό κίνητρο από το να παίζεις ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σημαντικό."

Για το αν θα μοιράσει τον χρόνο σε ποδοσφαιριστές: "Έχω αποφασίσει να μοιράσω τον χρόνο, για μένα είναι σημαντικό το μεταβατικό στάδιο και κάποια παιδιά να τα δει ο νέος προπονητής. Μπορεί να παίξουν μισά μισά παιχνίδια οι Χατζηθεοδωρίδης, Ινσούα και Ζαχίντ, Μπουζούκης. Θέλω να δώσω χρόνο σε κάποια παιδιά που θα είναι του χρόνου στην ομάδα ώστε να τα δει και ο νέος προπονητής."

Για το αν δουλεύει και τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ώστε να δώσει ένα πλάνο στον επόμενο προπονητή: "Όταν τελείωσα από τον Ατρόμητο, άφησα πλάνο και ποδοσφαιριστές που πρέπει να είναι την επόμενη σεζόν. Όλα θα κυλήσουν με πλάνο, όπως αξίζει στην ιστορία μας. Τα έχω δώσει ήδη τα πλάνα για την επόμενη σεζόν στον τεχνικό διευθυντή."

Για το πως το ζει ο ίδιος όλο αυτό: "Στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Έχω παλέψει πολύ με τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό, γιατί δεν ήταν κάτι εντελώς ποδοσφαιρικό εδώ. Έχω μεγαλώσει στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ο Δώνης πριν δέκα χρόνια, έχει μεγαλώσει κι έχει ωριμάσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.