«Διπλωματική» δήλωση Μπακογιάννη, απάντηση Ερασιτέχνη!

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προχώρησε σε μια... αόριστη δήλωση για εξελίξεις για τον Βοτανικό μέσα στο καλοκαίρι, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να απαντά θέτοντάς τον προ των ευθυνών του!


"Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει... αλλά δεν βλέπει.
Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.
Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.
Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε." έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, για να έρθει αργότερα η απάντηση του Ερασιτέχνη.

"Ο κ. Μπακογιάννης στις συναντήσεις μας δείχνει να είναι ειλικρινών προθέσεων. Διαβάσαμε την δήλωση του, που μιλάει για ανακοινώσεις το καλοκαίρι. Αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ανακοινώσει την δημιουργία της Παναθηναϊκής πολιτείας ή αν δεν ανακοινώσει τίποτα θα είναι η επιβεβαίωση ότι προχωράει το σχέδιο τους για ανέγερση μόνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου." έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.