Αγιούμπ: "Υπήρχε πέναλτι στον Γιόχανσον!"

Ο Γιασίν Αγιούμπ μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον, ενώ τόνισε πως υπήρχε καθαρό πέναλτι πάνω στον Γιόχανσον!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν περίμενε να ξεκινήσει: "Στη διάρκεια των προπονήσεων το βλέπεις. Ουσιαστικά ξεκίνησα να κάνω κάποιες τακτικές με τους βασικούς κι είχα αυτή την αίσθηση. Ο προπονητής μου είπε κάποια στιγμή ότι θα ξεκινήσω, μου ζήτησε να είμαι στο κέντρο, να μοιράσω το παιχνίδι κι έτσι έγινε. Μεγάλη χαρά που ξεκίνησα κι αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο."

Για τον τρόπο που έπαιξε και τις πάσες σε Γιόχανσον και Ζαχίντ: "Ήταν ένας διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Υπήρχε στη συγκεκριμένη φάση ένα πέναλτι που περιμέναμε να σφυριχτεί, στη φάση με τον Γιόχανσον. Το είδαμε και μετά το παιχνίδι, ήταν πέναλτι και θέλω να μιλήσω και για τη δεύτερη φάση με τον Ζαχίντ που την προώθησα και ο Μακέντα σκόραρε. Ο αντίπαλος δεν μπορεί να ξέρει τι τακτική θα ακολουθήσεις."

Για το πρόβλημα που είχε όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό: "Η προετοιμασία παίζει ρόλο σε ένα παιχνίδι. Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε, είναι ένα καλό πρωτάθλημα, σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού και τώρα συνεχίζουμε. Όταν είχα έρθει είχα ένα πρόβλημα υγείας, όμως με την διακοπή το ξεπέρασα και μπήκα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έκανα σκληρές προπονήσεις και μπόρεσα να επιστρέψω στη φυσική μου κατάσταση. Βοήθησε και το ραμαζάνι, αλλά χάνεις σε μυική μάζα, μίλησε με την ομάδα και κατάφερα να το διορθώσω κι αυτό και πλέον κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.