Αγγελίνας: "Το όνομα του Παναθηναϊκού είναι το κίνητρο!"

Ο Μάκης Αγγελίνας μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον ΟΦΗ και ξεκαθάρισε πως το όνομα του Παναθηναϊκού αποτελεί από μόνο του κίνητρο για τους παίκτες!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού: "Πρέπει εμείς να είμαστε σοβαροί, έχουμε το όνομα της ομάδας ως κίνητρο. Όλα τα παιδιά πρέπει να δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη."

Για το αν έχει βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας: "Ούτως ή άλλως το επόμενο παιχνίδι είναι που σου ανεβάζει την ψυχολογία. Είμαστε αρκετά καλά, τα παιδιά έχουν ένα κίνητρο για να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι θα αλλάξει η ψυχολογία με ένα καλό αποτέλεσμα."

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως έχουμε παίξει ως τώρα στη σεζόν. Να είμαστε καλοί και να φανούν τα καλά μας στοιχεία."

Για ότι δεν έχουν κυλήσει καλά τα ματς με τον ΟΦΗ: "Ένα ακόμα κίνητρο είναι το πως έχουν πάει τα φετινά αλλά και τα περσινά παιχνίδια με τον ΟΦΗ. Ένας ακόμα λόγος για να φανούμε όπως πρέπει στο ματς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.