«Βόμβα» Γιαννακόπουλου περί πιθανής αποχώρησης απ'την Euroleague!

Θέμα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Euroleague έθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εφόσον δεν ξεκαθαριστούν τα έσοδα των ομάδων!


Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Euroleague αποφασίστηκε οριστική διακοπή της σεζόν, κάτι που έτσι κι αλλιώς αναμενόταν. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς, είναι η «βόμβα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί πιθανής αποχώρησης, που αποκάλυψε το «sdna».

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ρώτησε τον Μπερτομέου για τα έσοδα των ομάδων, λέγοντας πως: "Κύριε Μπερτομέου, εδώ και τρεις μήνες διαπραγματεύεστε με τους παίκτες τι συμβόλαια θα πάρουν. Έχουν δουλέψει το 65% και συμφωνήσατε το 80%. Αντί να μιλήσετε με τους χορηγούς, για να μάθετε τι θα έδιναν, αν αρχίζαμε ξανά, εσείς μιλήσατε μόνο με τους παίκτες. Είναι λογικό να μην έχετε κάνει καμία συζήτηση με τις ομάδες για τα έσοδά τους; Θέλουμε να μας πείτε τα οικονομικά δεδομένα για την επόμενη σεζόν, γιατί δεν έχουμε ακούσει τίποτα, για τα έσοδα των ομάδων.".

Η αόριστη απάντηση του Μπερτομέου έφερε την «βόμβα» από πλευράς Γιαννακόπουλου: "Αν δεν ακούσουμε ποια είναι τα έσοδα, δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε στην Euroleague!".

Από εκείνο το σημείο και μετά προέκυψε έντονος διάλογος, με τον εκπρόσωπο της Μπαρτσελόνα να λέει πως: "Θα πρέπει να στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τα δύο εκατομμύρια που μπορεί να χάσατε τώρα δεν είναι και κανένα σπουδαίο ποσό!" και τον «DPG» να απαντά πως: "Είναι λογικό να το λέτε αυτό, γιατί εσείς έχετε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρτσελόνα και τροφοδοτεί και τα υπόλοιπα τμήματα. Εμείς τα δύο εκατομμύρια αυτά τα δουλεύουμε!".

Πλέον, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.