Τσαρτσαρής: "Ευκαιρία και για τον Βόβορα και για τον Παναθηναϊκό!"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Βόβορα, τονίζοντας πως η επιλογή του αποτελεί ευκαιρία τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ίδιο, ενώ εξέφρασε την άποψή του για την υπόθεση του Νικ Καλάθη.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε σε live του «novasports» στο instagram:

Για τον Γιώργο Βόβορα που αναμένεται να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό: "Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί τον γνωρίζω προσωπικά. Από τη στιγμή που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε με ακριβοπληρωμένους ξένους προπονητές, είναι μια ευκαιρία δεδομένης και της συγκυρίας να γίνει ένα restart. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Γιώργο Βόβορα, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μπορεί να βρει στο πρόσωπο του Βόβορα έναν άνθρωπο που θα αναδειχτεί μέσα από αυτήν, όπως συνέβη και με τον κύριο Ιτούδη. Να βρει έναν άνθρωπο που θα δουλεύει χωρίς να τον ενδιαφέρει η υστεροφημία του, να κάνει limit-up σαν προπονητής, να ηγηθεί μιας μεγάλης ομάδας και να αναμετρηθεί με τους καλύτερους. Δεν ξέρω ποια θα είναι η ανακοίνωση του κ. Γιαννακόπουλου στις 3 Ιουνίου, ακούγονται πάρα πολλά. Σίγουρα θα έχουμε πτώση στα οικονομικά των ομάδων, όμως δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ούτε και για τους υπάρχοντες παίκτες.

Μου θυμίζει τη περίοδο του Σπόρτιγκ, όταν πρωτοπήγα εγώ στον Παναθηναϊκό και όλες οι μεγάλες εγκαταστάσεις ήταν κλειστές λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Τότε το μπάτζετ ήταν μειωμένο εν γνώσει του κ. Ομπράντοβιτς, έστησαν σιγά σιγά μια ομάδα που θα δημιουργούσε τον κορμό της ομάδας που θα επέστρεφε στο ΟΑΚΑ. Θεωρώ πως κάπως έτσι θα πρέπει να κινηθεί και ο Παναθηναϊκός, είναι μια ευκαιρία να επενδύσει στον κ. Βόβορα και στα δικά του παιδιά, σε συνδυασμό με 2-3 ξένους για να μπορέσει να είναι πανέτοιμος όταν η οικονομία επιτρέψει το κυνήγι των τίτλων."

Για τον Καλάθη: "Αν μειωθεί το μπάτζετ θεωρώ αδύνατον να παραμείνει ο Καλάθης με το συμβόλαιο που έχει, σε μπάτζετ 6, 7, 8 εκατομμυρίων, δεν γίνεται να δίνει το 1/3 σε έναν παίκτη. Από την άλλη κάθε ομάδα χρειάζεται έναν ηγέτη, έναν παίκτη που θα μπορεί να πει μια κουβέντα στα αποδυτήρια. Όσο και αν δεν το πιστεύει ο κόσμος, ο Νικ το έκανε αυτό, όπως το έκανε στο παρελθόν ο Μήτσος και ο «Φράγκι» και πάει λέγοντας. Αυτή τη στιγμή ο leader στον Παναθηναϊκό είναι ο Νικ, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να παραμείνει, αν πάλι ρίξει και αυτός νερό στο κρασί του, ενδεχομένως να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, ειδάλλως δεν βλέπω τον τρόπο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.