Τραβηγμένο απ'τα... μαλλιά το σενάριο για Ολυμπιακό και Καλάθη!

Σημερινό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να καραδοκεί για την περίπτωση του Νικ Καλάθη, όμως μια τέτοια μετακίνηση θα πρέπει να φαντάζει... κάτι περισσότερο από απίθανη! Ποια τα δεδομένα.


Η «LiveSport» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο Ολυμπιακός αναμένει με ενδιαφέρον τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Νικ Καλάθη, καραδοκώντας σε περίπτωση που ο Έλληνας γκαρντ αποχωρήσει απ'το τριφύλλι. Φυσικά πρέπει να θυμίσουμε σε όλους πως ο Καλάθης έχει συμβόλαιο με το τριφύλλι για ακόμα έναν χρόνο και το πάνω χέρι το έχει ο Παναθηναϊκός, με την παραμονή του να είναι σαφώς το επικρατέστερο σενάριο.

Στο ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ έχουμε ήδη εκφράσει την επιτακτική ανάγκη να παραμείνει ο Νικ στο «πράσινο» ρόστερ, ενώ όλα δείχνουν πως το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, με την ομάδα να επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του ηγέτη της, με μειωμένες όμως αποδοχές.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στο απευκταίο σενάριο της αποχώρησης, τον πρώτο λόγο θα είχαν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ, με πολύ πιο «φουσκωμένα» πορτοφόλια και βλέψεις και όχι ο Ολυμπιακός της Α2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.