Τελάντερ: "Η κορυφαία ομάδα που έπαιξα ο Παναθηναϊκός, ξεκάθαρο ότι κάτι συνέβαινε με τους διαιτητές!"

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον την κορυφαία ομάδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως είχε ακούσει ιστορίες για την διαιτησία στην Ελλάδα και πως... φαινόταν ότι κάτι συνέβαινε!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «prasinoforos»:

Ενημερώνεσαι ακόμα για την ομάδα; Βλέπεις αγώνες;

"Ναι. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Για εμένα είναι η κορυφαία ομάδα που έπαιξα ποτέ. Πέρασα πολύ ωραία όσο ήμουν στην Ελλάδα. Το να παίξω για αυτήν την ομάδα και αυτούς τους οπαδούς ήταν τρομερό για εμένα. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο. Τους ακολουθώ από τα social media, βλέπω τα σκορ των αγώνων και πάντα τα στιγμιότυπα."

Τι θυμάσαι ομάδα του Παναθηναϊκού με τον κόουτς Στραματσόνι; Μπορούσατε να κάνετε κάτι καλύτερο εκείνη την σεζόν;

"Δύσκολο να το πω αυτό. Όταν παίζεις για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πάντα πρέπει να παλεύεις για τον τίτλο. Είχαμε μια καλή ομάδα και συμπαθούσα πολύ τον Αντρέα! Πάντα μπορείς να τα πας καλύτερα, επομένως εκείνη η σεζόν ήταν σκέτη απογοήτευση."

Θα αλλάξω λίγο το θέμα. Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί αλλά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατηγορείται για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες της σεζόν 2014-2015. Ήσουν βέβαια στην Άαλμποργκ τότε αλλά τα επόμενα δύο χρόνια έπαιξες στην Ελλάδα. Σου προκαλεί κάποια έκπληξη αυτή η είδηση; Τι σκέφτεσαι για όλο αυτό;

"Όχι, δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Αρχικά, είχα ακούσει τότε διάφορες ιστορίες στα αποδυτήρια αλλά και έξω από αυτά. Αλλά μέσα στα παιχνίδια μπορούσες εύκολα να καταλάβεις ότι κάτι πάει λάθος με τους διαιτητές που σφύριζαν τους αγώνες. Σίγουρα κάτι συνέβαινε, ήταν ξεκάθαρο."

Το 2017 είχες μια διαμάχη με την ομάδα για οικονομικούς λόγους. Τι συνέβη τότε; Ξεπεράστηκαν οι διαφορές;

"Ναι, το θέμα πλέον έχει λήξει οριστικά. Βρήκα έναν Έλληνα δικηγόρο τότε που με βοήθησε σε όλη αυτήν την κατάσταση."

Αληθεύει ότι ο Παναθηναϊκός σε προσέγγισε πέρσι το καλοκαίρι για να επιστρέψεις στην ομάδα;

"Όχι, αυτό δεν ισχύει. Ποτέ δεν ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να επιστρέψω στην ομάδα."

Ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση σου από τα δύο χρόνια που έζησες στην Ελλάδα;

"Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις, είναι δύσκολο να διαλέξω μια. Είμαι τρελός για την Ελλάδα, οι άνθρωποι εκεί, ο τρόπος ζωής, το πάθος για το ποδόσφαιρο. Είναι όλα απίστευτα!

Επίσης ο γιος μου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Σίγουρα από την ομάδα περισσότερο θυμάμαι το νικητήριο γκολ μου στην Ξάνθη όπου είχαμε και πάρα πολλούς οπαδούς που ταξίδεψαν για να μας υποστηρίξουν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.