Στην λίστα του Ρόκα ο Παπουνασβίλι!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Τσάβι Ρόκα έχει στην λίστα του για τις θέσεις των εξτρέμ τον 25χρονο Γεωργιανό, Γκιόργκι Παπουνασβίλι.


Ο παίκτης ανήκει στην Σαραγόσα και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού τον ήθελε και τον Ιανουάριο, με τον παίκτη ωστόσο να προτιμά τον δανεισμό στην Σαντατέρ. Ωστόσο ο Γεωργιανός επιστρέφει στην Σαραγόσα, η οποία αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο αφού το συμβόλαιό του είναι πολύ «βαρύ» για τα νέα δεδομένα του συλλόγου.

Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία λοιπόν, ο Ρόκα εξακολουθεί να έχει στην λίστα του τον Παπουνασβίλι, ο οποίος έχει κασέ στα «μέτρα» του Παναθηναϊκού, είναι αριστεροπόδαρος και έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ενδεικτικό είναι πως η Σαραγόσα είχε βάλει στον παίκτη ρήτρα ύψους 10 εκ. ευρώ για ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος και 20 εκ. για ομάδες της Primera Division!

Όμως, αφενός ο παίκτης δεν εντυπωσίασε όσο περίμεναν, αφετέρου ο κορωνοϊός άλλαξε δραματικά τα οικονομικά δεδομένα, με αποτέλεσμα ο ισπανικός σύλλογος να προσπαθεί να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο, κρατώντας όμως ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.