Ρόκα: "Ώρα να δώσουμε ευκαιρίες στους παίκτες απ'την Ακαδημία!"

Ο Τσάβι Ρόκα τόνισε πως οι «πράσινοι» θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες απ'την Ακαδημία, ξεχώρισε τα μεγαλύτερα ταλέντα του τριφυλλιού, αποθέωσε τον Σαραβάκο και «αποκάλυψε» πως θα ζητήσει δανεικό τον... Μέσι!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε σε ιντερνετική εκπομπή της πατρίδας του:

"Είναι η ώρα να προβιβάσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στους παίκτες από την ακαδημία. Όσα έχουν συμβεί θα δυσκολέψουμε πολύ την αγορά των μεταγραφών και θα μας βάλουν δύσκολα. Αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό όλοι οι παίκτες έκαναν το τεστ και περιμένουμε την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να μας δώσει σαφείς οδηγίες.

Αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε ούτε πότε θα κάνουμε προπόνηση ούτε πότε θα ξαναπαίξουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εδώ ζουν με μεγάλο πάθος και ένταση το ποδόσφαιρο. Τα ντέρμπι κάποιες φορές πηγαίνουν στα άκρα."

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, χαρακτήρισε ως μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα, ενώ ως καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών τον Δημήτρη Σαραβάκο. Τέλος, αστειευόμενος, τόνισε πως σκέφτεται να ζητήσει δανεικό για τον Παναθηναϊκό τον... Λιονέλ Μέσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.