Ρίβερς: "Έβλεπα κασέτες με τον Διαμαντίδη μικρός!"

Ο Κέι Σι Ρίβερς αποκάλυψε πως ο θείος του, Μπάιρον Ντίνκινς, του έφερνε κασέτες του Διαμαντίδη να δει όταν ήταν μικρός, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την θητεία του στον Παναθηναϊκό!


Αποσπάσματα από τα όσα είπε στο «Crossover», ως καλεσμένος του Τζο Αρλάουσκας:

"Μου έφερε σπίτι μία κασέτα του Διαμαντίδη. Επειδή ήταν αριστερόχειρας, όπως και εγώ, ο θείος μου είπε: «Θέλω να δεις αυτόν τον τύπο. Θέλω να δεις πως παίζει. Θα γίνει σταρ. Δες τον!». Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τις κασέτες του!"

Για τα «αιώνια» ντέρμπι: "Δεν υπάρχει κάτι σαν το ελληνικό ντέρμπι. Είναι τα καλύτερα 40 λεπτά που μπορείς να παίξεις. Ήταν απολαυστικά. Πηγαίναμε με το λεωφορείο στο γήπεδο και ήταν οι οπαδοί έξω. Σκεφτόμουν ότι είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά εκεί είναι κάπως διαφορετικά."

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: "Ένιωθα πως ήμουν μέρος της ομάδας, ότι ανήκω εκεί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα. Οι εμφανίσεις μου απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησαν ώστε να με δουν με διαφορετικό μάτι οι φίλαθλοι. Έλαβα μεγάλη αγάπη, ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα, δεν έχω άσχημα συναισθήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.