Πιτίνο: "Δεν πιστεύω ότι θα φύγει ο Γιαννακόπουλος, αλλά..."

Ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε την εκτίμησή του για τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται να φύγει απ'τον Παναθηναϊκό αλλά θα αναθέσει περισσότερες ευθύνες στον Μάνο Παπαδόπουλο.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «gazzetta»:

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μια δύσκολη κατάσταση, όπως και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Ειδικά αν δεν έχεις οπαδούς στο γήπεδο. Ο Δημήτρης χάνει εκατομμύρια δολάρια. Και δεν υπάρχει καμιά επιχείρηση να χάνεις τόσα πολλά χρήματα. θαυμάζω τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Euroleague που βάζουν τόσα πολλά χρήματα. Είναι δύσκολο να κρατήσεις το επίπεδο χωρίς φιλάθλους. Η Euroleague πρέπει να βρει τρόπους για αυτούς τους ιδιοκτήτες. Δεν πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα φύγει, αλλά πιστεύω ότι θα δώσει μεγαλύτερο μερίδιο επιτήρησης στον Μάνο και εκείνος θα κοιτάει την επιχείρησή του για να βγάλει χρήματα. Εκεί θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο."

Για τον Νικ Καλάθη: "Ανταλλάζουμε μηνύματα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά. Ξέρω ότι παιδιά όπως ο Παπαγιάννης, ο Παπαπέτρου ή ο Μήτογλου που λατρεύουν να παίζουν για τον Παναθηναϊκό. Θα υπάρχουν γενικά μειώσεις, αλλά είναι το τίμημα της εποχής. Και ισχύει και για όλες τις ομάδες."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.