«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει τα συμβόλαια που είχε φέτος!»

Στην αναπόφευκτη μείωσε που θα υποστεί το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, αλλά και σχεδόν όλων των ομάδων, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός.


Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

"Δεν έχουν αρχίσει ακόμη συζητήσεις με τους παίκτες. Η Ευρωλίγκα συμφώνησε με την Ένωση Παικτών, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά για κάθε κλαμπ. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι και η Ζαλγκίρις εξαρτώνται πολύ από τον κόσμο τους, ενώ η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ παίρνουν ποσοστό από τα πολλά χρήματα του ποδοσφαίρου και η ΤΣΣΚΑ από το κράτος. Πάμε σε μια τελείως διαφορετική χρονιά, που δεν θα έχει καμία σχέση με την φετινή, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε πολλές ομάδες, αν όχι σε όλες. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει τα συμβόλαια που είχε φέτος, σε καμία περίπτωση.

Οι παίκτες έχουν δουλέψει μέχρι τις 10-15 Μαρτίου. Ο Παναθηναϊκός από τότε και έπειτα είναι σε αναστολή, σε όλα τα επίπεδα. Οι παίκτες μέσω της ELPA ζήτησαν να πληρωθούν και τον Απρίλιο, κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει χάσει πάρα πολλά λεφτά από αυτή τη διαδικασία. Δεν μιλάμε για μια ζημιά 1-2 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη δεν μπορούμε να την υπολογίζουμε ακριβώς, αλλά είναι πολύ μεγάλη, μεγαλύτερη από το 35% και το ζήτημα είναι πολύ μεγάλο επειδή και η νέα σεζόν θα αρχίσει χωρίς κόσμο. Το θέμα είναι να αντέξουν οι ομάδες τους τριγμούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.