Νίνης: "Έχει δυσκολία το θέμα αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε!"

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για την υπόθεση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο CAS κατά της Πάρμα, ενώ σχολίασε τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ:

Για την προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS και τα τροφεία της Πάρμα: "Είναι μια ιστορία που δεν είναι νέα και όλοι και οι ποδοσφαιριστές είχαμε πρόβλημα λόγω της κατάστασης που επικράτησε στην Πάρμα. Έχασαν αρκετοί τα λεφτά τους όπως και εγώ και δεν ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ ο Παναθηναϊκός ή και εμείς που χάσαμε τα λεφτά μας να τα πάρουμε, αλλά νομίζω ότι πλέον είναι δύσκολο αυτή την στιγμή μετά από τόσα χρόνια.

Οι ενέργειες από εμάς έχουν γίνει από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα αυτό και η ομάδα χρεοκόπησε. Δεν μας καλύπτει όμως κάτι γιατί δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε φυσικά πρόσωπα ή το κλαμπ γιατί έχει αλλάξει και όνομα όποτε όλοι μας έχουμε χάσει τα λεφτά και όχι μόνο ο Παναθηναϊκός τα τροφεία. Έχει δυσκολία το θέμα αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε όλες οι πλευρές και ο Παναθηναϊκός."

Για τον Παναθηναϊκό του Δώνη και το μέλλον: "Είμαι αρκετά αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό και την συνέχεια, υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά και αν τηρηθεί ένα πλάνο δουλειάς, γιατί αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο, θα υπάρχει συνέχεια και ο Παναθηναϊκός αλλά και τα νεαρά παιδιά θα έχουν μέλλον."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.