Νέο «πράσινο» forum!

Το νέο εγχείρημά μας έλαβε σάρκα κι οστά: ένα καταπράσινο fourm, για Παναθηναϊκή συζήτηση! Κάντε εγγραφή και ελάτε στην παρέα μας!


Ειδικά στην τωρινή εποχή με τις αποστάσεις, αξιολογήσαμε τη σημασία του υγιούς και ακηδεμόνευτου διαλόγου μεταξύ των οπαδών, και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα μέρος για να φιλοξενηθούν οι «πράσινες» απόψεις. Ένα μέρος όπου θα μπορούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ό,τι μας απασχολεί σχετικά με τον Παναθηναϊκό, με ηρεμία και σεβασμό. Από τα σχόλια του facebook πολύ συχνά η όποια συζήτηση δεν είναι «εις βάθος», ούτε αφορά παντός είδους ζητήματα, οπότε αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε την παλινόρθωση ενός ξεπερασμένου τρόπου επικοινωνίας, στο ίντερνετ. Αν αγκαλιαστεί η ιδέα και πιάσει, θα δείξει. Αν όχι, δε χάσαμε και τίποτα. Ευχόμαστε σε κάθε περίπτωση να έχουμε τη χαρά να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο forum, όπως το οραματιζόμαστε!


Για να γραφτείτε αρκεί να πατήσετε την καρτέλα «FORUM» από τις κατηγορίες του σάιτ, ή να μπείτε κατ'ευθείαν στην διεύθυνσή του, και να πατήσετε το «Register», όπως φαίνεται στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου. Αφού κάνετε την εγγραφή σας, διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες και πάρτε μέρος στην κουβέντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.