Μόνο τίμια και δίκαια!

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν παίρνει ποτέ τίτλους στα χαρτιά και τα δικαστήρια και ο Prasinotomaros φρεσκάρει λίγο την μνήμη μας, με ορισμένα μόνο γεγονότα του παρελθόντος! Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι... πόλο νέων και πινγκ-πονγκ!


Το 1980 στο ποδόσφαιρο με την ΕΝΣΤΑΣΗ για τον Ρότσα (όταν έπαιζε Έλληνας επί χρόνια ο Λοσάντα και παλιότερα ο Αλχιμπάρης, ο Νικολάου, ο Πολέτης) κάνατε ροντέο το πρωτάθλημα και τελικά το κατακτήσατε.

Το 1982 πάλι στο ποδόσφαιρο ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ο Ρότσα δεν αγωνίστηκε στο μισό πρωτάθλημα, στον τελικό Κυπέλλου και στο μπαράζ και τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα!

(29-6-82)

Το 2008 πήρατε πρωτάθλημα στα ΧΑΡΤΙΑ με την υπόθεση Βάλνερ, ενώ η ΕΠΟ είχε εκδόσει κανονικά δελτίο και πήγατε στο CAS για επικύρωση βαθμολογίας και ΟΧΙ για την υπόθεση.


Το 1949 στο μπάσκετ με ΕΝΣΤΑΣΗ καταφέρατε επανάληψη του αγώνα με τον Τρίτωνα (αφού είχατε χάσει στον αγώνα μπαράζ) και τελικά ΚΛΕΨΑΤΕ το πρωτάθλημα. Όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ.

(15-10-49)

Ποιος «κέρδισε» με κλήρωση (25/9/69) την συμμετοχή του στον Κύπελλο Πρωταθλητριών του Πόλο (από τον πρωταθλητή Εθνικό) και ΠΟΙΑ ομάδα Πόλο των Νέων (7/4/69) πάλι με κλήρωση (!) κερδίζει το πρωτάθλημα;
Στο πινγκ πονγκ και εκεί ΕΝΣΤΑΣΗ!

(19-2-15)

Στο πόλο Γυναικών πρωτάθλημα άνευ αγώνα (5-0 α.α ο τελευταίος τελικός).


(26-5-15)

Τίμια και δίκαια, ε; Χωρίς κληρώσεις ε; Χωρίς «χαρτιά» και δικαστήρια, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.