Μολό: "Θέλω μια ακόμα ευκαιρία στον Παναθηναϊκό!"

Την επιθυμία του να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό ώστε να δείξει τι πραγματικά αξίζει εξέφρασε ο Γιοάν Μολό!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «gazzetta»:

Ο δανεισμός στην Ορλεάν ολοκληρώθηκε, επιστρέφεις στον Παναθηναϊκό. Πως βλέπεις το μέλλον σου;

"Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να γυρίσω. Θέλω να ξαναφορέσω την πράσινη φανέλα και να πάρω την ευκαιρία μου μετά τον δανεισμό μου στην Ορλεάν. Πιστεύω πως έχω πράγματα να δώσω, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και έχω σημαντικό κίνητρο για να πετύχω."

Ένας από τους λόγους που έφυγες από τον Παναθηναϊκό ήταν το επεισόδιο με τον Γιώργο Δώνη. Έχεις μετανιώσει για την συμπεριφορά σου;

"Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Πιστεύω πως είμαι άνθρωπος που μαθαίνω από τα λάθη μου. Έμαθα κι από αυτό το λάθος, νιώθω πως κάποιες φορές οι αντιδράσεις μου δεν είναι σωστές. Πρέπει να κλείνεις το στόμα σου, να ασχολείσαι μόνο με το ποδόσφαιρο και με τίποτα άλλο. Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό που σου είπα. Δηλαδή με κλειστό το στόμα να δουλεύω για την ομάδα και να μην με απασχολεί τίποτα άλλο. Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κανέναν για το μέλλον μου. Θέλω, όμως, να επιστρέψω και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω πάνω στο χορτάρι."

Πως βίωσες το γεγονός πως ήσουν για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός ομάδας;

"Ήμουν λυπημένος. Πολύ. Ξεκίνησα καλά την σεζόν, μετά το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό πίστευα θα πήγαινα ακόμη καλύτερα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και όλοι να με θυμούνται για αυτά που έκανα στο γήπεδο. Ο κόσμος όμως δεν με έκρινε σαν παίκτη, δεν είχε την ευκαιρία, με έκριναν επειδή δεν ήμουν χαρούμενος και νομίζω πως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μέσα στην ομάδα. Είναι πράγματα που συμβαίνουν, δεν είμαι ο κακός παίκτης ή το κακό παιδί. Όταν δεν παίζεις, δεν είσαι χαρούμενος. Πρέπει, όμως, να αποδέχεσαι την κατάσταση. Είχα βάλει γκολ, ασίστ, ένιωθα καλά αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Θέλω να μου δοθεί μια ευκαιρία ακόμα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω..."

Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για την νοοτροπία σου στην προπόνηση. Λένε πως είσαι αδιάφορος, δεν τα δίνεις όλα. Τι έχεις να απαντήσεις σε αυτό;

"Δεν συμφωνώ. Για εμένα η προπόνηση είναι πολύ σημαντική. Δεν είμαι, όμως, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσον αφορά την νοοτροπία του στην προπόνηση. Προσπαθώ όμως να προπονηθώ όσο καλύτερα μπορώ, δουλεύω όπως όλοι. Σκληρά. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Φυσικά αυτό που μένει στον κόσμο είναι τι κάνεις στα παιχνίδια. Αν έρθει κάποιος να μου πει πως δεν ήμουν καλός σε ένα ματς, θα το δεχθώ. Είμαι επαγγελματίας. Πρέπει να κλείνω το στόμα μου και να δουλεύω. Θέλω να γυρίσω, να προπονηθώ σκληρά και να με κρίνουν για όσα κάνω μέσα στο γήπεδο. Είναι εύκολο να μιλάς για όλα, όμως εγώ θέλω να μιλάω με ασίστ, γκολ, μέσα από τα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία τι γίνεται δεξιά και αριστερά, το μόνο που μετρά είναι αυτό και σε αυτό θέλω να συγκεντρωθώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.