Μαλέκκος: "Είπα «Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν!», δεν θα το ξεχάσω ποτέ."

Ο Κώστας Μαλέκκος θυμήθηκε μια... απίστευτη ιστορία από όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε τον τρόπο που ήρθε στο τριφύλλι και μίλησε για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στον «Active 107.4 & 102.5»:

"Να πω μια ιστορία που δεν είπα ξανά. Μόλις πήγα στην Ελλάδα επειδή είχα πρόβλημα φυσικής κατάστασης πήγαινα πρωινές προπονήσεις πριν τους υπόλοιπους παίκτες μόνος μου με τον γυμναστή. Ήταν εκεί ο υπεύθυνος της Παιανίας (σ.σ. προπονητικό κέντρο Παναθηναϊκού) και οπλοφορούσε γιατί πρόσεχε τις εγκαταστάσεις. Μου έβαλε ο γυμναστής 10 μπάλες στο κέντρο του γηπέδου και μου έλεγε να κάνω σπριντ μέχρι την τελική γραμμή δέκα φορές. Κάνω το πρώτο σπριντ και ο φρουρός ένα μέτρο πριν πάω στη δεύτερη μπάλα την έπαιξε με το πιστόλι. Είπα «Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ». Ο κ. Αγρυμάκης, έτσι τον λένε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το πράγμα."

Για το αν αυτό έγινε επί Βαρδινογιάννη: "Ναι. Όταν ερχόταν στην προπόνηση πρώτα έρχονταν τέσσερις-πέντε μοτόρες και μετά αυτός. Ήταν όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μας μίλησε 2-3 φορές. Είχε αγριάδα όταν μας μιλούσε."

Για το story της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό: "Πήγα στην Αθήνα για να ταξιδέψω από εκεί Θεσσαλονίκη, αφού είχα συμφωνήσει με τον Ηρακλή. Όταν πήγα στην Αθήνα ήρθε ο Καρούλιας και μου είπε «θα σε πάρω και θα πάμε στον Παναθηναϊκό να μιλήσουμε, δεν θα πας στον Ηρακλή». Εγώ άκουσα Παναθηναϊκός και κολακεύτηκα. Με έβαλαν σε μία λιμουζίνα και κάναμε βόλτες στους δρόμους της Αθήνας και περιμέναμε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να μιλήσουμε. Εγώ ήμουν μόνος μου εκεί και υπογράψαμε συμβόλαιο. Στον Ηρακλή είχα συμφωνήσει για πέντε χρόνια και θα έπαιρνα εκατομμύρια λίρες και εν τέλει πήγα στον Παναθηναϊκό και πήρα 24.000 λίρες για έξι μήνες και έφυγα. Αν είχα μάνατζερ θα έπαιρνα πολλά λεφτά. Αυτό ήταν το λάθος μου. Γι' αυτό δεν έγινα εκατομμυριούχος ποτέ (γέλια)."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.