Γιάκομπσεν: "Αν δεν παίξουμε, να μην υπάρξει πρωταθλητής!"

Την άποψή του πως αν το πρωτάθλημα δεν συνεχιστεί δεν πρέπει να ανακηρυχτεί πρωταθλητής εξέφρασε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν, ο οποίος τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στο τριφύλλι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «SportDay»:

"Θεωρώ ότι αν κοιτάξει κανείς τι έγινε από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα θα δει ότι παίξαμε τρεις φορές κόντρα στον Ολυμπιακό και τις κερδίσαμε όλες, δύο στο Λιγκ Καπ και μία στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω λοιπόν ότι ήταν η πιο δυνατή ομάδα και δεν θα ήταν δίκαιο να του δοθεί το πρωτάθλημα. Εφόσον συνεχιζόταν το πρωτάθλημα η ομάδα μου θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τους τελικούς και εκεί τα παιχνίδια θα ήταν διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα ο κυρίαρχος όπως πέρυσι που ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Φέτος είμαστε ισοδύναμοι! Αν δεν παίξουμε τελικά το πιο σωστό είναι να μην υπάρξει πρωταθλητής."

Για το εάν θέλει να παραμείνει στην ομάδα: "Εννοείται! Θα ήταν πολύ ωραία αν παρέμενα για τρίτη χρονιά εφόσον αυτό είναι εφικτό. Είμαι ανοιχτός στο να το κάνω. Να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη φετινή χρονιά και μετά θα κοιτάξουμε και την επόμενη."

Για την Ευρώπη: "Κάθε αθλητής θέλει να παίζει στην Ευρώπη, είτε αυτό λέγεται CEV CUP είτε Champions League. Οι οπαδοί μας θα είναι περήφανοι να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Θα είναι όνειρο αν γίνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.