Φριντέτ: "Είχα καλή σεζόν, κανείς δεν ξέρει που θα φτάναμε!"

Ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισε πως είχε καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό κι επεσήμανε πως κανείς δεν ξέρει που θα έφτανε η ομάδα, εφόσον εξασφάλιζε την συμμετοχή της στα playoffs.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ:

"Αυτή την στιγμή τεχνικά υπάρχει μία παύση στη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τον Μάιο να δουν εάν μπορούν να συνεχίσουν και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Αλλά, δεν είναι πολλοί θετικοί, καθώς οι περισσότερες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι θα υπάρξει οριστική διακοπή. Συμμετέχουν ομάδες από διάφορες ομάδες της Ευρώπης στην Euroleague και είναι δύσκολο για να γίνει ο συντονισμός μεταξύ τους. Το NBA, αφού είναι μόνο στις ΗΠΑ, είναι πιο εύκολος ο συντονισμός. Αλλά, ήταν μία ωραία χρονιά στην Ελλάδα. Η ομάδα ήταν καλή και ήταν συνεχώς στην πρώτη εξάδα και είχε πολύ καλές πιθανότητες να παίξει στα playoffs και κανείς δεν ξέρει που θα μπορούσαμε να φτάσουμε. Είχαμε μία καλή ομάδα. Είχα και εγώ καλή σεζόν, σούταρα καλά, έπαιζα καλά και ήταν ωραίο που είδα πανέμορφες πόλεις της Ευρώπης. Και η Αθήνα ήταν πολύ όμορφη και ήταν μία ωραία εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου."

Για τη διακοπή στην Euroleague κι αν αγωνίστηκε μπροστά σε άδειες κερκίδες: "Όλα τα παιχνίδια που δίναμε μέχρι τη διακοπή, ήταν με την παρουσία φιλάθλων. Σταματήσαμε έγκαιρα, όταν η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη. Μόνο μία φορά παίξαμε σε άδειο γήπεδο όχι λόγω του κορωνοϊού. Οι οπαδοί ήταν λίγο παραπάνω… τρελοί και έτσι παίξαμε χωρίς κόσμο στο επόμενο ματς. Αυτός και ήταν ο μοναδικός λόγος που παίξαμε χωρίς κόσμο. Αλλά, όλα τα άλλα ματς ήταν με κόσμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.