«Ευχή όλων να επιστρέψουν οι παλιές καλές εποχές, με πρόεδρο Γιαννακόπουλο!»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πήραν οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Το ελάχιστο που οφείλουμε είναι η ηθική στήριξη μας.

Αμφιβάλει κανείς, ότι δεν πρέπει να είμαστε Αχάριστοι και Αγνώμονες;

Ας μην ξεχνάμε τις Μαύρες μέρες του Ερασιτέχνη. Η εκτίμηση μας είναι δεδομένη για τον πρόεδρο, που ήταν παρόν στα δύσκολα. Από την απαξίωση τον έφτασε να πάρει στο Βόλεϋ το Σούπερ Καπ και παραλίγο πρωτάθλημα μέσα σε ένα χρόνο.

Ιστορική η προσπάθεια που καταβάλει για το γήπεδο, για όσους κατοικούμε στην Ιερουσαλήμ.

Έχοντας ως οικογενειακή παρακαταθήκη το όραμα του ΠΑΥΛΟΥ για ένα ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, κάνει συνεχή αγώνα, προασπίζει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, που το όνομα του είναι συνυφάσμενο με τον Ελληνικό αθλητισμό.

Το φυσιολογικό είναι ότι ο ίδιος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα όπως επίσης μερικοί είναι φυσικό να μην γνωρίζουν...

Απαιτήσεις από τους οπαδούς δε νοούνται, όταν υπάρχει απλή λογική. Εδώ είναι που λέμε, δεν φθάνει που του χρωστάμε μερικοί ζητάνε και το βόδι. Άλλο το επιθυμητό και άλλο το εφικτό…

Έχουν άραγε μνήμη χρυσόψαρου όσοι πιστεύουν, ότι εάν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχουμε τεράστια προβλήματα (όπως σήμερα η Π.Α.Ε) ή και πολύ χειρότερα ίσως;

Στο σύλλογο μας, είχαμε ιστορικές προσωπικότητες όπως: Απόστολος Νικολαΐδης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Βαρδινογιάννης, Αντώνης Ματζαβελάκης, Θόδωρος Αλούπης, Ιωάννης Μαλακατές κ.α.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση. Στηρίζει δυνατά με το χέρι στην καρδιά τον Παναθηναϊκό σε όλες του τις προσπάθειες!!!

Παρότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο εξωτερικό με έναν Μπερτομέου που δεν δίνει καν τα βασικά στις ομάδες της Ευρωλίγκα...

Κανείς μας δεν ξεχνάει τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει στο ποδόσφαιρο και ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλαθλων είναι στο πλευρό του, έχοντας γνώση και επίγνωση της πραγματικότητας.

Ευχή όλων μας να επιστρέψουν οι παλιές καλές εποχές σε όλες τις ομάδες μας, με Πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θεόδωρος Συνοδινός

Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών όλων των αθλημάτων.

π. Γενικός γραμματέας Π.Α.Ο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.