Κάρι: "Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος στον Παναθηναϊκό!"

Ο Ραμέλ Κάρι θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αποθέωσε τον Διαμαντίδη και τον κόσμο και τόνισε πως ο Πεδουλάκης δεν έπρεπε να αποχωρήσει από το τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «prasinoforos»:

Έπαιξες στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο όπου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίχτης του τελικού. Τι αναμνήσεις έχεις από το πέρασμα σου από την Ελλάδα;

"Η εμπειρία στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι παραπάνω από το ίδιο το παιχνίδι. Ήταν περισσότερο σαν να βιώνω μια νέα κουλτούρα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Μπόρεσα επίσης να παίξω με πολλούς παίχτες που πραγματικά ήξεραν πως να παίξουν και με ένα πραγματικό κόουτς που ήξερα πως να προπονεί. Και οι οπαδοί είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ να περπατάω στο γήπεδο και δυο ώρες πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι το ΟΑΚΑ να είναι ήδη το μισό γεμάτο. Και φυσικά τον ανταγωνισμό ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό. Ήταν σαν παιχνίδια θανάτου (γέλια) αλλά με την καλή έννοια. Αγάπησα απόλυτα αυτά τα παιχνίδια."

Μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματα που ένιωθες όταν αγωνιζόσουν μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη;

"Είναι καταπληκτικό να παίζεις με τον Δημήτρη. Είναι ένας εξαιρετικός παίχτης με πολύ υψηλό μπασκετικό iq. Πιο σημαντικό όμως πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έχει μια πολύ ήρεμη συμπεριφορά και ένα ευγενικό πνεύμα. Αυτό είναι που λάτρεψα περισσότερο."

Τι σου έχει μείνει από τον κόουτς Πεδουλάκη;

"Ήταν ένας προπονητής των παιχτών, καταλάβαινε το παιχνίδι. Αγαπούσα το πλάνο του για το παιχνίδι και τις τακτικές του για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και για κάθε παίχτη ξεχωριστά. Ήταν εξαιρετικός στο να μας κρατάει ομάδα αλλά και σύνολο. Το μόνο που εύχομαι είναι να είχαμε τελειώσει την χρονιά με αυτόν προπονητή τον δεύτερο χρόνο μου στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως θα είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα για την ΤΣΣΚΑ."

Ας μεταφερθούμε λίγο στα εξωαγωνιστικά θέματα, έπαιξες σε πολλές αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, πως έζησες την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ;

"Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρική. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να παίξεις παρά το ΟΑΚΑ. Περπατούσα στην πόλη μόνος μου και πάντα έπεφτα πάνω σε οπαδούς και πάντα δεν μου έδειχναν τίποτε άλλο παρά αγάπη. Αλλά αυτό που αγάπησα περισσότερο από τους οπαδούς ήταν μετά από ένα εύστοχο τρίποντο που πετυχαίναμε να τους ακούω να «βρυχώνται», ήταν απίστευτο."

Παρακολουθείς αγώνες του Παναθηναϊκού ή γενικότερα της Euroleague; Τι θεωρείς πως χρειάζονται οι «πράσινοι» για να επιστρέψουν στην διεκδίκηση των τίτλων;

"Έχω δει κάθε παιχνίδι από την τωρινή και τις προηγούμενες σεζόν και είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα διεκδικητής."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.