Μπάσα: "Κολακευμένος με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!"

Ο Βουλνέτ Μπάσα τόνισε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον οποίον χαρακτήρισε ως ένα τεράστιο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «trifilara»:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Αισθάνομαι κολακευμένος με το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, γιατί πρόκειται για ένα super club! Είναι πραγματικά τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως ακόμα τα πράγματα είναι αρκετά μακριά… Δεν γνωρίζω περισσότερα και αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα που αγωνίζομαι, τη Βίσλα."

Για το αν έχει συλλέξει πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό: "Έχω μιλήσει για τον Παναθηναϊκό με τον αδερφό μου, Μιτζέν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Άρη και γνωρίζει το πρωτάθλημα. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την κατάσταση της ομάδας, ωστόσο ξέρω ότι πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο σύλλογο. Έμαθα επίσης ότι έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο καλός μου φίλος από τη Μούρθια, ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος έπαιξε και με τον αδερφό μου στον Άρη. Θα ήταν όμορφο να παίξουμε και πάλι μαζί, ενώ στον Παναθηναϊκό είναι και ο Καρλίτος, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βίσλα. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η ιστορία μιλάει από μόνη της για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο."

Για το πως θα περιέγραφε τον ποδοσφαιριστή Βουλνέτ Μπάσα: "Ένας ποδοσφαιριστής είναι λίγο δύσκολο να περιγράψει τον εαυτό του. Θα έλεγα ότι στα αγωνιστικά μου χαρακτηριστικά είναι το δυνατό παιχνίδι με τον αντίπαλο, το ψηλό παιχνίδι και η γρήγορη προσαρμογή μου στην ομάδα και στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.