«Αυτοκτονικοί» οι χειρισμοί για Βλαχοδήμο!

«Αυτοκτονική» αποδεικνύεται η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να «πουλήσει» το ποσοστό μεταπώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αφού μπορεί να της στερήσει μέχρι και... 9 εκατομμύρια!


Η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα έγινε με το τριφύλλι να βρίσκεται υπό... ασφυκτική πίεση οικονομικά και να παίρνει ως αντάλλαγμα 2 εκ. ευρώ, ποσό που τότε είχε τεράστια σημασία για τις άμεσες ανάγκες του συλλόγου. Στην συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο συμπεριλαμβανόταν και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% για το τριφύλλι.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να το «πουλήσουν» ουσιαστικά στην Μπενφίκα, εισπράττοντας άμεσα επιπλέον 300.000€. Κι αυτή η κίνηση φαντάζει πλέον... αυτοκτονική, με τα ποσά που ακούγονται για τον Έλληνα τερματοφύλακα!

Ο Βλαχοδήμος βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιουκάστλ, που αλλάζει και δεν αποκλείεται να πληρώσει ακόμα και ολόκληρη την ρήτρα των 60 εκ. για να αποκτήσει τον άλλοτε «πράσινο» τερματοφύλακα. Μια τέτοια μεταγραφή, σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα έβαζε στα ταμεία του... 9 εκατομμύρια ευρώ, αν είχε διατηρήσει το ποσοστό μεταπώλησης του 26χρονου τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.