Αντιδρά ο Παναθηναϊκός στο «χάρτινο» πρωτάθλημα!

Άμεση είναι η αντίδραση του Ερασιτέχνη μετά την σκανδαλώδη απόφαση της ΕΟΠΕ να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, με τους «πράσινους» να ζητούν τις κασέτες της τηλεδιάσκεψης!


Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να δοθούν οι τίτλοι στις ομάδες που προπορεύονταν μέχρι την διακοπή, γεγονός που έχει φέρει άμεσες αντιδράσεις απ'τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες, με το τριφύλλι ζητάει τις κασέτες της τηλεδιάσκεψης που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ (Γιώργο Καραμπέτσο) και τους εκπροσώπους των ομάδων της Volleyleague.

Η Ομοσπονδία θεωρεί πως η απόφασή της βασίζεται σε ψηφοφορία που έγινε, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Οι εκπρόσωποι των ομάδων εξέφρασαν κάποιες απόψεις και η ΕΟΠΕ θεώρησε πως ψήφισαν για πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν καταγγέλλει το «πραξικόπημα» του Καραμπέτσου και προτίθεται να πάει το θέμα στα άκρα, ξεκαθαρίζοντας πως έπρεπε ο κάθε σύλλογος να ψηφίσει επίσημα και κατόπιν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να τεθούν στην διάθεση του ΔΣ, που είναι αρμόδιο να πάρει την τελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.