Ανδρεόπουλος: "Χαιρόμαστε που το πρωτάθλημα θα παιχτεί!"

Την ικανοποίησή του για την απόφαση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους εξέφρασε ο «αρχιτέκτονας» του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για την απόφαση να κριθεί ο τίτλος της Volleyleague στο γήπεδο: "Παρ' όλες τις δυσκολίες που έχει αυτή η εποχή και η επανέναρξη του πρωταθλήματος, που διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού υπάρχουν πολλά θετικά στην απόφαση, με κυριότερο πως ο πρωταθλητής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο. Και για μένα είναι θετικό πως υπάρχει η επανεκκίνηση ενός δεύτερου αθλήματος μετά το ποδόσφαιρο."

Για  το πόσο εύκολο είναι να χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν: "Οι μήνες αυτοί είναι πρωτόγνωροι για όλους μας και έτσι πρέπει να μάθουμε να κινούμαστε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κάποιες σκέψεις, συνομιλίες και… ψαξίματα αθλητών μπορεί να γίνουν παράλληλα με την προετοιμασία, ωστόσο σίγουρα μέσα στην καθημερινότητα της επανέναρξης του πρωταθλήματος θα πάει πίσω ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου."

Για το πως δέχθηκαν την απόφαση οι πράσινοι: "Θετικά τη δέχτηκαν. Όλοι θετικά είδαν την εξέλιξη αυτή, γιατί ήθελαν να ξαναμπούν στο γήπεδο. Ήταν κάτι που όλοι στην αθλητική κοινότητα θέλαμε. Χαιρόμαστε πολύ που το πρωτάθλημα θα παιχτεί, και δε θα υπάρχει μια ομάδα που θα το πανηγυρίσει στα χαρτιά. Η ομάδα που θα νικήσει θα είναι η καλύτερη και άξια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.