Αλλαγές στο τμήμα πόλο, σκοπός να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Το τμήμα πόλο ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο, με σκοπό πλέον να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη! Νέοι χορηγοί «εκτοξεύουν» την ομάδα!


Σύμφωνα με το «trifilara», αναμένεται να υπάρξει στην υδατοσφαίριση του Παναθηναϊκού ένα εντελώς καινούριο καθεστώς διοίκησης κι οργάνωσης, με την έγκριση φυσικά του ισχυρού άνδρα του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Απ'ότι φαίνεται λοιπόν, οι αδερφοί Αργυρόπουλου -ιδιοκτήτες της εταιρίας μπισκότων «Παπαδοπούλου Α.Ε.» σκοπεύουν να αναλάβουν ως βασικοί χορηγοί και αναμορφωτές το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, αποσύροντας την στήριξή τους από την ομάδα του Υδραϊκού.

Εφόσον συμβεί αυτό, προπονητής θα αναλάβει ο Μάκης Βολτυράκης (του Υδραϊκού), με συνεργάτη τον Αντώνη Βλοντάκη. Το πλάνο περιλαμβάνει αναμόρφωση όλων των τμημάτων υποδομής καθώς και μεταγραφική ενίσχυση με Έλληνες και ξένους παίκτες από το «πάνω ράφι» και στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Όσον αφορά την υπόλοιπη φετινή σεζόν, εφόσον συνεχιστεί είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Παναθηναϊκού. Αν πάντως το τριφύλλι συμμετάσχει, θα προπονήσει την ομάδα μέχρι το φινάλε ο Βενετόπουλος. Υποβιβασμοί έχει γίνει γνωστό πως δεν θα υπάρξουν κι έτσι οι «πράσινοι» θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στην Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.