Αϊτόρ: "Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό;"

Ο Αϊτόρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι μια πολύ καλή επιλογή και πως κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί για το τριφύλλι!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «sport24»:

Για τον Παναθηναϊκό: "Έχω πολλές επιλογές αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό; Είναι μία επιλογή που εξετάζω. Για μένα παίζει ρόλο το όνομα της ομάδας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο."

Για το τι έχει πει με τον Τσάβι Ρόκα: "Τον Τσάβι τον γνωρίζω. Είναι Καταλανός όπως κι εγώ. Γνωριζόμαστε. Έχουμε μιλήσει μια φορά το τελευταίο διάστημα. Για περισσότερα θα πρέπει ν' απευθυνθείτε στον ατζέντη μου..."

Για το γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσει την καριέρα του: "Εάν μπορούσα να κλείσω, θα το έκανα σήμερα. Θέλω να εξετάσω όλες τις προτάσεις που έχω όμως και θα το κάνω με τον ατζέντη μου. Ελπίζω σύντομα."

Για το «ψηστήρι» του Καρλίτος: "Μιλάω συνέχεια με τον Καρλίτος, παίξαμε μαζί στη Βιγιαρεάλ. Μου μιλάει κάθε μέρα για τον Παναθηναϊκό και μου έχει πει τα καλύτερα. Μου έχει πει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μου έχει μιλήσει πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.