Σιπνιέφσκι: "Ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο όταν υπέγραφα!"

Ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι τόνισε πως από την στιγμή που πήγε στην Καβάλα πίστευε ότι θα καταλήξει στο τριφύλλι, ενώ όταν υπέγραφε στους «πράσινους» αισθανόταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του:

Για το ότι η μεταγραφή του στο τριφύλλι προκάλεσε αίσθηση στην Πολωνία: "Όταν πήγαινα στην Καβάλα, πίστευα ότι κάποια μέρα θα έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε ένα χρόνο αργότερα. Ήμουν έκπληκτος που το όνειρό μου έγινε τόσο γρήγορα πραγματικότητα."

Για το πως έγινε η μεταγραφή: "Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό. Οι καλές εμφανίσεις μου στην Καβάλα  προκάλεσαν το ενδιαφέρον τους. Από το Δεκέμβριο, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να γράφουν για την επικείμενη μετακίνησή μου στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός μου έκανε συγκεκριμένη προσφορά τον Ιανουάριο. Στις 29 Ιανουαρίου υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες. Έλαβα ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών μέτρων και ένα ΙΧ Volkswagen Golf."

Για το αν δίσταζε να πάει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός: "Την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης, ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Φυσικά, είχα και κάποιες ανησυχίες, αλλά γρήγορα πέρασαν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.