Στραματσόνι: "Ο Μαλεζάνι αμυνόταν για τον Βαρδινογιάννη!"

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ ρωτήθηκε και για την παρουσία του Μαλεζάνι στην χώρα μας, κάνοντας αναφορά και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την κόντρα του με τους οπαδούς.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «Centro Suono Sport»:

Για τις ημέρες του στον Παναθηναϊκό: "Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα brand στην Ευρώπη και οι οπαδοί του είναι αδερφοποιημένοι με εκείνους της Ρόμα. Σίγουρα η κοινωνία βρίσκεται σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και εγώ αυτό το πλήρωσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά, βγήκαμε δεύτεροι την μία χρονιά και την επόμενη προκριθήκαμε στο Europa League, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από καιρό."

Για το κατά πόσον στην Ελλάδα υπήρχαν ακόμα και πριν λίγα χρόνια συζητήσεις για τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Ναι υπήρχαν. Ο Μαλεζάνι ήταν προπονητής στον σύλλογο σε μία πολύ καλύτερη οικονομικά κατάσταση αλλά με έναν εξαιρετικά αμφισβητούμενο πρόεδρο. Έτσι, ουσιαστικά ήταν αυτός που αμυνόταν στην κόντρα των οπαδών με τον τότε πρόεδρο (σ.σ. Γιάννη Βαρδινογιάννη).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.