Στο ντραφτ ο Καλαϊτζάκης

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζάκης, πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην φετινή διαδικασία του ντραφτ.


Την φετινή σεζόν ο Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νεβέζις, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Έτσι, πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ, κάτι που σχολίασε στο «espn»:

"Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η σεζόν στην Λιθουανία διακόπηκε οριστικά. Επιστρέψαμε σπίτι πριν τους περιορισμούς στα ταξίδια. Δουλεύω κάθε μέρα και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά. Κάνω βάρη, έχουμε και μια μπασκέτα στο σπίτι και προσπαθώ να μείνω σε φόρμα. Δουλεύω το κορμί μου όσο μπορώ, με τις δεδομένες συνθήκες. 

Σκόπευα να πάω στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν, να προπονηθώ και να κάνω δοκιμές, όμως τώρα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Θέλω να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ στη χώρα μου. Αν μας επιτραπεί, θα φέρω στην Ελλάδα στον ασίσταντ της Νεβέζις, τον κόουτς Μαρτίνας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις." είναι χαρακτηριστικά τα λεγόμενά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.