Στην Αμερική η Κοιλιά!

Την ευκαιρία να ζήσει το δικό της όνειρο στο πανεπιστήμιο του Furman θα έχει η Παρασκευή Κοιλιά, που ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για τα 4 υπέροχα χρόνια!


Η Ελληνίδα παίκτρια αγωνίζεται εδώ και 4 χρόνια το τριφύλλι, έχοντας περάσει από τις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων αλλά και από την πρώτη ομάδα! Η Παρασκευή Κοιλιά λοιπόν θα συνεχίσει την καριέρα της στο πανεπιστήμιο του Furman και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τριφύλλι για αυτή την τετραετία.

"Είναι επίσημο! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την συμφωνία μου με το Πανεπιστήμιο του Furman. Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην προπονήτρια Κάρσον και το σταφ της που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι μέλος της οικογένεας των Paladins για τα επόμενα χρόνια. Νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο υπέροχους και υποστηρικτικούς ανθρώπους δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους δασκάλους, τους προπονητές, όσους με συμβούλεψαν και τις εκπληκτικές μου συμπαίκτριες. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΥΓ 1: Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για τα 4 υπέροχα χρόνια.

ΥΓ 2: Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα." ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα που έστειλε μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.