ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Αίτημα για δοκιμαστική βολή στον Καλάθη!

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ αποκαλύπτει μία απόφαση που ήρθε για να ταράξει τα νερά στη Euroleague: σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημο αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, ώστε ο Νικ Καλάθης να εκτελεί από του χρόνου μία δοκιμαστική βολή συμπληρωματικά!


 Το αίτημα αυτό εντάσσεται στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει των ερχόμενων αγωνιστικών ετών, και μάλιστα αποτελεί ένα μεγάλο «στοίχημα» από τη διοίκηση. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι τα ποσοστά του «πράσινου» αρχηγού στις βολές είναι κάτω του μετρίου, καθώς, παρ' ότι γκαρντ, σουτάρει με 54.4% ποσοστό καριέρας στη Euroleague, με τις πιθανότητες βελτίωσης στο μέλλον να παραμένουν ισχνές. Έτσι, πάρθηκε το δραστικό μέτρο να κατατεθεί αίτημα για αλλαγή των αγωνιστικών κανόνων στο καταστατικό της διοργάνωσης, για αυτή την μοναδική εξαίρεση. 

Η διαπραγματευτική ισχύς του αιτήματος εναπόκειται, σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης της ΚΑΕ, στη μη καθολική έννοια του δικαίου όσον αφορά τη διοργάνωση. Από τη στιγμή που δεν θεωρήθηκε δίκαιο ο Νικ Καλάθης να βγει MVP τη σεζόν 2017-18, που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε πρόκριση με πλεονέκτημα έδρας υπό την απόλυτη ηγεσία του, ως ο πλέον καθοριστικός παίκτης από όλες τις ομάδες (18.5 PIR και πρώτος στη διοργάνωση σε ασίστ και κλεψίματα), τότε η αντίληψη της έννοιας του δικαίου διαφέρει ανάμεσα στον Σύλλογο και τη διοργάνωση. Έτσι, η διοίκηση του τριφυλλιού θεωρεί ότι το αίτημά της συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες επίτευξης του σκοπού του, μιας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ανώνυμo μέλος της διοίκησης στο ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: "για να μην εξελιχθεί μία διαπραγμάτευση σε απολυταρχική διαδικασία λήψης αποφάσεων, οφείλουν και οι δύο πλευρές να αναγνωρίσουν τη σκοπιά της άλλης γύρω από το κοινό ζήτημα".

Σε περίπτωση συμφωνίας με τη Euroleague, το αγωνιστικό όφελος για τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύπλευρο: ο Νικ Καλάθης θα μπορεί να καλιμπράρει καλύτερα το σουτ του στη δοκιμαστική βολή ώστε να βρίσκει συχνότερα στόχο στις επίσημες, προσφέροντας χρήσιμους πόντους στην ομάδα και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του, ενώ η διοίκηση θα έχει δείξει έμπρακτα την απόλυτη στήριξή της στον αρχηγό και ηγέτη της, δίχως να λογαριάζει τους κανόνες του αθλήματος, τις αντιδράσεις των υπολοίπων ομάδων και λοιπές λεπτομέρειες. 

Εμείς στο ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ευχόμαστε το δίκαιο και πρωτοποριακό αίτημα της ομάδας μας να βρει ανταπόκριση και ευχόμαστε καλό μήνα σε όλους τους συνοπαδούς και αναγνώστες μας.Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.