Πρωτάθλημα στα χαρτιά θέλει ο Ολυμπιακός!

Μετά το ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός ζητάει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και στο βόλλεϋ το πρωτάθλημα στα χαρτιά, παρ'ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήταν... για τα καλά μέσα στην διεκδίκησή του!


Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει 41 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με 39 και τον Παναθηναϊκό με 38. Φυσικά απομένουν και τα πλέι-οφ, όπου κρίνουν τα πάντα, ενώ κατά γενική ομολογία το τριφύλλι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Λίγκας (έχοντας κερδίσει μάλιστα πρόσφατα τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και έχοντας κατακτήσει το Λιγκ Καπ).

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η σεζόν και δεν τους ενδιαφέρει να διεκδικήσουν τον τίτλο, μπροστά στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ζητάει και εδώ το πρωτάθλημα στα χαρτιά, όπως προκύπτει από την δήλωση του εκπροσώπου του -και ταυτόχρονα προέδρου της ΕΣΑΠ-, Παντελή Ταρνατόρου.

"Σε περίπτωση κατά την οποίαν αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα άρα πρέπει να το διακόψουμε υπάρχουν τρία σενάρια. Το πρώτο σενάριο είναι ότι επικυρώνουμε τη βαθμολογία, βγαίνουν οι θέσεις για την Ευρώπη και ανακηρύσσεται πρωταθλητής. Το δεύτερο σενάριο είναι μόνο κατάταξη χωρίς να ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Το τρίτο σενάριο είναι να θεωρηθεί το πρωτάθλημα ως μη γενόμενο. Το τρίτο σενάριο απλά σας το είπα τυπικά, ουσιαστικά είναι μία απόφαση που δεν πιστεύω ότι θα την πάρουμε γιατί αν θεωρήσουμε ότι το πρωτάθλημα είναι μη γενόμενο τότε έχουμε θέμα με τη συμμετοχή των ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Κατά την άποψή μου πρέπει να επικυρωθεί η κατάταξη. Το ζητούμενο δεν είναι η προσωπική μου άποψη, το ζητούμενο είναι τι αποφασίζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ. Η προσωπική μου άποψη είναι με πρωταθλητή. Εγώ είμαι μία ψήφος. Υπάρχουν άλλες 9 ψήφοι. Ήδη ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ με ανακοινώσεις τους έχουν τοποθετηθεί. Οπότε μένουν ακόμη 7 ομάδες που θα αποφασίσουν αν πρέπει να ανακηρυχθεί ή όχι πρωταθλητής." ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.