Πιτίνο: "Φριντέτ ο καλύτερος μετά τον Κάρι!"

Η Euroleague δημοσίευσε μια ακόμη συνέντευξη του Ρικ Πιτίνο, στην οποία αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μίλησε για τα «αιώνια» ντέρμπι και χαρακτήρισε τον Φριντέτ ως τον δεύτερο καλύτερο σουτέρ του κόσμου!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ: "Είναι τρομερό επίπεδο μπάσκετ. Οι προπονητές είναι απίθανοι, η διαιτησία είναι εξαιρετική. Η στρατηγική θυμίζει το κολέγιο, όχι το NBA. Πρέπει να δημιουργήσεις περισσότερη κίνηση των παικτών, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, για να μπεις στο ζωγραφιστό."

Για την αντιπαλότητα των «αιωνίων»: "Στο κολεγιακό μπάσκετ οι αγώνες Κεντάκι - Λούβιλ ή Νορθ Καρολάινα - Ντιουκ έχουν την μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Αυτοί οι αγώνες θυμίζουν παιχνίδια μεταξύ... εκκλησιών, αν τα συγκρίνουμε με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Το πνεύμα πίσω από το παιχνίδι δεν συγκρίνεται με αυτό που έχουμε στις ΗΠΑ. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου."

Για τον Τζίμερ Φριντέρ: "Ο Στεφ Κάρι είναι πιθανότητα ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο. Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο επόμενος που θα κοιτούσα στην λίστα με τους εξαιρετικούς σουτέρ."

Για τη σχέση του με τον κόσμο: "Υπάρχει μια φανταστική σύνδεση με τον κόσμο. Καταλαβαίνουν πως τους νιώθω και ισχύει το αντίθετο. Ένιωσα πολύ όμορφα μέσα μου για το πώς με υποδέχθηκαν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.