Πασκουάλ: "Αισθάνομαι οικογένεια τον κόσμο του Παναθηναϊκού!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, ενώ αναφέρθηκε και στα «αιώνια» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Αποσπάσματα από τα όσα είπε στο podcast του Τζο Αρλάουκας:

"Όταν φεύγεις από μία ομάδα στην οποία είσαι σχεδόν μια ζωή, τότε γίνεσαι πραγματικός προπονητής. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή μου είχε πει ο Έτορε (σ.σ. Μεσίνα) ότι θα νιώσω σπουδαίος προπονητής μόνο όταν φύγω από την χώρα μου και κερδίσω κάποιον τίτλο. Και ήταν πράγματι σωστός. Όταν κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο με τον Παναθηναϊκό, θυμήθηκα αυτό που μου είχε πει. Νιώθεις πραγματικός προπονητής όταν πετυχαίνεις κάτι στο εξωτερικό.

Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και ήταν σοκ να αφήνω το σπίτι μου. Είχα 24 ώρες να αποφασίσω και δέχθηκα. Ήταν μία από τις σπουδαιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι υπέροχος, τον αισθάνομαι οικογένεια. Δούλεψα σε σπουδαία ατμόσφαιρα. Σε όλα όμως υπάρχει ένα τέλος. Έχω φανταστικές αναμνήσεις και καλούς φίλους. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα."


Για τα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: "Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτά τα ματς, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Τις προηγούμενες μέρες, όλοι σε σταματούν στο δρόμο και σκέφτονται μόνο αυτό το ματς. Όλη η Αθήνα παραλύει πριν από τα ματς των δύο ομάδων. Στις αρχές ρωτούσα πού θα κάτσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μου εξήγησαν ότι δεν γίνονται αγώνες με οπαδούς και των δύο ομάδων. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν απίστευτη. Ο Ολυμπιακός είχε έναν σπουδαίο προπονητή, τον κόουτς Σφαιρόπουλο που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, και κάθε μας παιχνίδι ήταν μια μεγάλη μάχη τακτικής και δύναμης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.