Μήτογλου: "Μας πείραζε κάθε φορά που νιώθαμε ότι δεν τιμούσαμε την φανέλα!"

Ο Ντίνος Μήτογλου ανέφερε πως οι «πράσινοι» έκαναν διάφορες συναντήσεις μέσα στην σεζόν, επεσήμανε πως το κλίμα δεν χάλασε ποτέ και τόνισε πως κάθε φορά που οι παίκτες ένιωθαν ότι δεν τιμούσαν την φανέλα, τους πείραζε.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

Για το ότι βελτιώθηκε στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα: "Όταν πήγα στο κολέγιο είχα μόνο σουτ και οι κόουτς μου με έβαζαν να σουτάρω τρίποντα. Δεν είχα δουλέψει τόσο το σώμα μου όσο άλλοι. Στον Παναθηναϊκό με βοήθησαν οι προπονητές να βελτιώσω και το μέσα και το έξω παιχνίδι μου και θεωρώ ότι ακόμα έχω να βελτιώσω πολλά πράγματα."

Για το πόσο καιρό θα χρειαστεί για να επανέλθει: "Πιστεύω ένας αθλητής αν κάτσει τόσο καιρό χρειάζεται περίπου ένα μήνα, τόσο θα χρειαστούμε για να κάνουμε μια καλή προετοιμασία."

Για τον Ουάιλι: "Ο Ουάιλι είναι εκπληκτικό παιδί, έχει τρομερή ενέργεια, σε ωθεί να κάνεις πράγματα. Μιλούσαμε αρκετά πηγαίναμε μαζί στο γυμναστήριο, σε εμπνέει να κάνεις πράγματα. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος και δεν προσαρμόστηκε αλλά ήταν σωστός επαγγελματίας."

Για το αν τους πείραζε η «σοφτ» εικόνα που έβγαζαν: "Είχαμε πολλά μίτινγκ οι παίκτες, συζητούσαμε, δεν χάθηκε το καλό κλίμα στην ομάδα. Κάθε ήττα μας πείραζε, κάθε φορά που παρουσιάζαμε κακή εικόνα και νιώθαμε ότι δεν τιμούσαμε την φανέλα που φορούσαμε μας πείραζε. Φυσικά κάναμε λάθη, όλοι οι άνθρωποι κάνουνε."

Για τον Μίροτιτς: "Σίγουρα στο «4» ο Μίροτιτς και ο Σινγκέλια είναι από τους πιο δύσκολους παίκτες. Ο Μίροτιτς έχει ριμπάουντ, σουτ, ντράιβ, τα πάντα. Η κίνηση του να έρθει στην Ευρώπη ήταν πολύ σωστή. Σίγουρα πολλοί παίκτες θα ήθελαν να του μοιάσουν."

Για το ότι πέρσι ο Πιτίνο ενέπνευσε ενώ φέτος όχι: "Μιλάμε για δύο διαφορετικές χρονιές. Πέρσι η χρονιά τελείωσε πολύ καλά, φέτος ήρθε πάλι ο κόουτς Πιτίνο, έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόουτς, τον περιμέναμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Περίμεναν όλοι τα τρομερά πράγματα που είδαν πέρσι. Όμως ο απλός κόσμος δεν ξέρει ότι όλη η Euroleague φέτος είχε ανέβει ένα επίπεδο οπότε υπήρχε άλλος ανταγωνισμός, όμως ο κόουτς κατάφερε να μας έχει ενωμένους και να δουλεύουμε όλοι μαζί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.