Μάντζαρης για Παναθηναϊκό: "Το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά ακόμα..."

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε γις τις... 2 φορές που βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, την φετινή ομάδα του τριφυλλιού αλλά και το αν μπορεί ακόμα να φορέσει τα πράσινα, κάνοντας μάλιστα αναφορά για το καλοκαίρι!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «sdna»: 

Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: "Ο Ολυμπιακός στην αρχή είχε πολύ άσχημη εικόνα. Με την έλευση του κόουτς Μπαρτζώκα βελτιώθηκαν πάρα πολύ. Πρέπει να ξέρει κάποιος την ελληνική πραγματικότητα. Πιο κοντά στη φιλοσοφία των Ελλήνων είναι οι Σέρβοι, γι' αυτό και ο Ομπράντοβιτς είχε επιτυχίες. Ο Μπλατ ας πούμε ήταν καλός προπονητής, δεν είχα κανένα παράπονο από την συνεργασία μας, αλλά δεν ταίριαζε στη φιλοσοφία. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά, αλλά μετά είδα ότι είδαν όλοι, ο κόουτς Πιτίνο πέρσι μπορεί να έκανε σπουδαία πράγματα αλλά φέτος δεν λειτούργησε έτσι και θεωρώ ότι στο τέλος είχε χάσει και τους παίκτες του."

Για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό: "Δεν μιλάω με υποθετικά σενάρια, το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά ακόμα."

Για το αν έχει πικρία από τον τρόπο που δεν έγινε ο «γάμος» με τον Παναθηναϊκό: "Ξέρω να στηρίζω τις επιλογές μου. Δεν κοιτάω πίσω. Κανείς δεν ξέρει αν ήταν σωστή ή λάθος η επιλογή μου."

Για το διάστημα που πέρασε μέχρι να πάει στον Ολυμπιακό μετά το Περιστέρι: "Τότε ήταν όντως να πάω στον Παναθηναϊκό αλλά χάλασε γιατί απ ότι έμαθα δεν με ήθελε ο κόουτς Ιτούδης και πήγα στον Ολυμπιακό."

Για το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός: "Σε αυτές οι ομάδες παίζουν ρόλο οι γηγενείς. Πρέπει να έχουν ελληνικό κορμό γιατί αυτοί οι παίκτες βγαίνουν μπροστά. Οι Έλληνες ξέρουν τις ομάδες και την πραγματικότητα. Εγώ δεν κοιμόμουν όταν χάναμε με τον Ολυμπιακό. Οι γηγενείς παίκτες πονάνε την ομάδα πραγματικά, δεν γίνεται να βασίζονται μόνο σε ξένους και σε σούπερ σταρ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.