Λυμπερόπουλος: "Ο Κυράστας δεν έπρεπε να αποχωρήσει για κανέναν λόγο!"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Κυράστα και τόνισε πως δεν έπρεπε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για κανέναν λόγο!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για την πρώτη θητεία του Κυράστα στον Παναθηναϊκό: "Κακώς απομακρύνθηκε, ειδικά την πρώτη φορά. Ο Κυράστας για την εποχή του ήταν ένας σύγχρονος προπονητής. Βρήκε μία πάρα πολύ καλή φουρνιά παικτών στην πρώτη θητεία. Παιδιά που είχαν γίνει άνδρες ποδοσφαιρικά, όπως εγώ, ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Γκούμας. Βρήκε τη σωστή χημεία. Μεταξύ των δυο θητειών δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος."

Για τη δεύτερη φορά που έκατσε στον πάγκο της ομάδας: "Τη δεύτερη φορά ήταν πιο διπλωμάτης και δεν βάραγε τη μπουνιά στο μαχαίρι, με την καλή έννοια. Αν δεν αποχωρούσε την πρώτη φορά αυτή η φουρνιά ήταν ικανή για μεγάλα πράγματα και φάνηκε στη συνέχεια και στην Ευρώπη. Αν γινόταν καλύτερη διαχείριση ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. Δεν έπρεπε να αποχωρήσει για κανέναν λόγο. Δουλεύαμε καλά υπήρχε εκπληκτικό κλίμα. Στη δεύτερη θητεία του η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη και ήθελε μεγαλύτερη διπλωματία με τα βαριά χαρτιά. Το είχε κι αυτό φανερώνει πόσο έξυπνος ήταν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.