Λάκοβιτς: "Πάντα βλέπω τον Παναθηναϊκό!"

Ο Γιάκα Λάκοβιτς αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε πως πάντα παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό και σχολίασε το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή στον «πράσινο» πάγκο.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «sdna»: 

Η σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει περάσει από αρκετά στάδια και είναι γνωστή σε όλους. Πώς είναι τώρα οι σχέσεις σας;

"Αυτό είναι ένα κομμάτι για το οποίο δεν μιλάω συνήθως. Δεν ήταν ούτε δική μου απόφαση, ούτε δική μου επιλογή να έχουμε αυτή τη σχέση. Έτσι δεν ξέρω τι παραπάνω μπορώ να πω."

Δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον Παναθηναϊκό, υπήρχε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρακολουθείς την πορεία του;

"Ο Δημήτρης έκανε εξαιρετική δουλειά και ως συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Μαθαίνει πολλά συνεχώς και δείχνει πώς μπορεί ένας προπονητής να γίνει σπουδαίος. Είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και τα επόμενα χρόνια."

Μιας και αναφερθήκαμε σε άτομα από το... Παναθηναϊκό παρελθόν σου, την ομάδα την παρακολούθησες φέτος;

"Πάντα βλέπω τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague. Φέτος τα αποτελέσματα που είχε δεν ήταν τόσο καλά όσο παλιότερα, όμως αυτό δεν αναιρεί πως παραμένει μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή και ελπίζω ότι θα συνεχίσει να είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην Euroleague."

Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η σκέψη να επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό στο μέλλον;

"Τώρα δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Θα δούμε τι κρύβει για μένα το μέλλον. Η μόνη σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι η Ουλμ και πώς θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.