Ξεκίνησε με Πέτγουεϊ η στελέχωση του ρόστερ!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την στελέχωση του νεοσύστατου τμήματος NBA2K20, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ, να ξεχωρίζει!


Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση των Ηλία Γρίλλια και Δημήτρη Σακαράκη, που αγωνίζονταν στην ομάδα του Ρεθύμνου. Μάλιστα, ο πρώτος ήταν αρχηγός της για 2 χρόνια και ο δεύτερος μετράει σημαντικότατες διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Ο τρίτος παίκτης που ανακοινώθηκε από το τριφύλλι είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος ασχολείται πλέον με τον χώρο των e-Sports και θα φοράει την πράσινη φανέλα!

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

"Την πρώτη μας μεταγραφή για την ομάδα 2k αποτελεί ο Ηλίας Γρίλλιας(Tarax—). Ο Ηλίας είναι 20 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις Shooting Guard και Power Forward και ήταν αρχηγός για 2 χρόνια στο Ρέθυμνο Cretan Kings eSports.""Μια ακόμη προσθήκη για την ομάδα μας αποτελεί ο Δημήτρης Σακαράκης (Dimitrios11-11). Ο Δημήτρης είναι 33 ετών και πέρυσι αποτελούσε μέλος της ομάδας 2k του Ρεθύμνου Cretan Kings.Έχει υπάρξει μέλος σε ομάδα όπου διακρίθηκε στις Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης. Επίσης στο 2k19 ήταν φιναλίστ σε ευρωπαϊκό τουρνουά."
"Την Τρίτη εταγραφή μας αποτελεί ο Μπρέντ Πέτγουεϊ (Brent Petway). Ο Μπρέντ είναι Αμερικανός πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και αγωνιζόταν στην θέση του Power Forward.Ειναι 35 ετών και έχει αγωνιστεί στη χώρα μας στο Ρέθυμνο Cretan Kings, στον Ολυμπιακό Πειραιώς καθώς και στον Άρη Θεσσαλονίκης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.