Καρέλης: "Μακάρι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό!"

Ο Νίκος Καρέλης αποκάλυψε τους αγαπημένους του συμπαίκτες, μίλησε για την αποχώρησή του από το τριφύλλι κι εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «sport24»:

Για το αν υπήρχε πίεση από τον Παναθηναϊκό να πάρει μεταγραφή ή το ήθελε και εκείνος: "Εφόσον είχε έρθει και ο αποκλεισμός υπήρχε μια μικρή πίεση και έπρεπε να γίνει το επόμενο βήμα στην καριέρα μου."

Για το αν είχε ποτέ επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό: "Όχι, επίσημη πρόταση δεν υπήρχε. Με τον μάνατζερ μου ότι είχαν πει αλλά όχι κάτι περισσότερο."

Για το πόσο μεγάλο κεφάλαιο ήταν για εκείνον ο Παναθηναϊκός και αν θα ήθελε να επιστρέψει: "Μακάρι, γιατί όχι. Επαγγελματίες είμαστε. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου με βοήθησε να βελτιωθώ μέσα από την ευκαιρία που μου δόθηκε από τους Νταμπίζα και Αναστασίου και όλο το επιτελείο τότε της ομάδας. Υπήρχε ένα καλό κλίμα στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Όλοι προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πήραμε το κύπελλο και ήταν ένας σημαντικός σταθμός για εμένα."

Για το τι έγινε επί Στραματσόνι και πήγε στράφι μια γενική ιδέα αξιοποίησης Ελλήνων παικτών: "Έζησα τον Στραματσόνι για δύο περίπου μήνες. Δεν έζησα τόσο τα αποδυτήρια για το τι πήγε λάθος. Δεν μπόρεσε να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και αυτό επηρέασε αρκετά. Δεν ήμουν μέσα αλλά είδα ότι το να φέρνεις παίκτες απλά για μα τους φέρνεις δεν είναι ότι καλύτερο και προφανώς δεν λειτούργησε όλο αυτό."

Για τον αγαπημένο του συμπαίκτη: "Είχα πολλούς δεν θα πω έναν. Τα αποδυτήρια που είχαμε στον Παναθηναϊκό ήταν ωραία. Ζέκα, Μπεργκ, Λαγός, Κουτρουμπής."

Για το αν είναι καλύτερος ο Μπεργκ ή ο Πρίγιοβιτς: "Μπεργκ με κλειστά τα μάτια. Δεν θέλω να πω ότι ο Πρίγιοβιτς δεν είναι καλός επιθετικός αλλά έτσι όπως τους έζησα και τους δύο ο Μπεργκ είχε περισσότερα θετικά στοιχεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.