Καπογιάννη: "Παναθηναϊκός για εμένα σημαίνει πρωταθλητισμός!"

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για την μετακίνησή της από τον Ολυμπιακό στο τριφύλλι, τόνισε πως τώρα είναι Παναθηναϊκός, σχολίασε την ευρωπαϊκή προοπτική και μίλησε για τις σχέσεις διοίκησης - Θύρας 13.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «trifilara»: 

Για το πως προέκυψε ο Παναθηναϊκός: "Με τον Παναθηναϊκό μετά την άνοδο στην Α1 υπήρξαν κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις, για να είμαι ειλικρινής αγαπώ τη δουλεία μου την βλέπω σοβαρά, είπα αν δεν βρεθεί κάτι δημιουργικό προτιμώ να κάτσω. Με προσέγγισε ο σύλλογος και ο κ. Γιαννακόπουλος, όλη η διοίκηση.  Δεν ζορίστηκα να αποφασίσω."

Για το αν σκέφτηκε ποτέ την μετακίνηση στον Παναθηναϊκό λόγω του παρελθόντος στον Ολυμπιακό: "Θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε γιατί αντιδρούμε έτσι. Έχουν υπάρξει μετακινήσεις ανδρών αθλητών σε όλα τα αθλήματα. Σίγουρα εμείς οι Έλληνες έχουμε το αίσθημα της αγάπη προς ένα σύλλογο, έχω όμως την αγάπη για το μπάσκετ. Ήξερα τι θα γίνει, όμως είπα δεν θα αλλάξω την απόφαση. Εγώ τώρα είμαι Παναθηναϊκός. Μακάρι η ομάδα να ξεπεράσει και τις προσδοκίες μου."

Για το αν υπάρχει στο πλάνο και η συμμετοχή σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση: "Πρέπει ο Παναθηναϊκός να συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι Παναθηναϊκός. Επανήλθε στην Α1 και πρέπει να είναι εκεί που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκπροσωπεί την Ελλάδα προς τα έξω."

Για το που χρειάζεται ενίσχυση για την επόμενη σεζόν η ομάδα: "Υπάρχουν σκέψεις πώς να προσεγγίσουμε κάποιες αθλήτριες. Μακέι και Τάσνταλ βελτιώθηκαν παρά πολύ. Θέλω σκληρές παίκτριες, αθλητικές. Θα εξαρτηθεί από το τι επιλογές θα μου δώσει η διοίκηση.  Η ομάδα θέλει ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και αριθμητικά για να γίνεται προπόνηση και να υπάρχει και εμπειρία. Η κάθε θέση να καλύπτεται με 2 αθλήτριες. Παναθηναϊκός για έμενα σημαίνει πρωταθλητισμός. Πρωταθλητισμός σημαίνει δεν κάθεσαι ούτε δευτερόλεπτο. Τη φανέλα που φοράς θα την τιμήσεις και τα λεφτά που σου δίνει ο σύλλογος."

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Θύρα 13: "Σέβομαι τους φιλάθλους. Είναι οι πιο πιστοί. Είναι μια ομάδα και όλες οι ομάδες περνάνε κρίση. Έχουν μια κακή επικοινωνία με τη διοίκηση, αλλά όλοι αγαπούν την ομάδα. Για μένα θα πρέπει να κάνουν πίσω και οι φίλαθλοι και η διοίκηση. Όλοι μαζί, ο καθένας από τον ρόλο του. Να τα βρουν για το καλό της ομάδας."

Για τον στόχο της επόμενης σεζόν: "Αν με ρωτήσεις θέλω πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Το θέμα είναι πως θα προετοιμάσουμε την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτιάξει το «μέσα», πέρα από την βιτρίνα. Στόχος μου εμένα, δεν ξέρω αν λόγω μπάτζετ θα γίνουμε φαβορί, αλλά ο στόχος μου είναι να γίνει αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.