Η Μπουλμέτη ποδηλατεί μέχρι το... Έβερεστ για να προσφέρει «ανάσες» σε νεογνά!

Η άλλοτε ποδηλάτισσα του Παναθηναϊκού και κορυφαία Ελληνίδα τριαθλήτρια, Τζένη Μπουλμέτη, συμμετέχει σε ένα σπουδαίο εγχείρημα και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!


Η Τζένη Μπουλμέτη είναι η καλύτερη Ελληνίδα τριαθλήτρια, έχοντας υπάρξει μέλος της ποδηλατικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Και όταν λέμε «τρίαθλο» δεν εννοούμε το ολυμπιακό. Μιλάμε για Ironman! (2 ναυτικά μίλια κολύμβηση, 180 χιλιόμετρα ποδηλασία και 42,2 χλμ. τρέξιμο!). Και δεν έχει απλώς τερματίσει σε αγώνες Ironman, έχει κερδίσει κιόλας και μάλιστα όντας η πρώτη Ελληνίδα που έσπασε το φράγμα των 10 ωρών.

Η Τζένη, λοιπόν, αύριο πρωί κάνει κάτι σπουδαίο που χρήζει αναφοράς και αξίζει τη συμπαράστασή μας, όχι μόνο την ηθική, αλλά και την... υλική!

Μαζί με τη συναθλήτριά της και επίσης σπουδαία τριαθλήτρια, Πασχαλίνα Λιούτα, επιχειρεί κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα: να ποδηλατήσει (μέσω ποδηλατικού εργόμετρου) 8.848 μέτρα ανάβασης, δηλαδή όσο και η ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ των Ιμαλαΐων! Δεν το κάνει όμως για την... ψυχή της μάνας της, ούτε για να κατακτήσει ένα ακόμα από τα πολλά της μετάλλια. Το κάνει για να συγκεντρωθούν 2.000 ευρώ, ποσό που, μέσω του σωματείου «ΠΝΟΗ», θα διατεθεί για την αγορά δύο (2) μηχανημάτων υποστήριξης αναπνοής νεογνών.

Πατώντας εδώ μπορούμε να συμμετάσχουμε και εμείς, κάνοντας κάτι πολύ πιο απλό και σαφώς λιγότερο κουραστικό: να επιλέξουμε ένα από τα 4 πακέτα προσφοράς (10, 20, 50 ή 100 ευρώ).

Καλή επιτυχία στην Τζένη και την Πασχαλίνα (πρόκειται για πολύ δύσκολο εγχείρημα, επίπονο και πολύωρο) και είθε ο τερματισμός τους να σημάνει... εκκίνηση ζωής για τα νεογέννητα παιδιά.

Πάμε ένα «ντου» να καλυφθεί το ποσό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.