Χατζηγιοβάνης: "Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορώ να φτάσω σ'αυτό το επίπεδο..."

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για το πρόγραμμα της ομάδας μέσα στην καραντίνα, τόνισε πως του λείπει πολύ το γήπεδο και σχολίασε το πως βρέθηκε από την Μυτιλήνη στον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά τα όσα είπε μέσω instagram:

Για τις προπονήσεις εν μέσω καραντίνας: "Έχουμε πάρει κάποιο πρόγραμμα από την ομάδα και έχουμε προμηθευτεί μπάλες και τα κατάλληλα υλικά για την εκγύμνασή μας. Το πρόγραμμα το ακολουθεί κάθε παίκτης, έχει σταλεί στο e-mail και περιλαμβάνει τρέξιμο, γυμναστήριο και διάφορες ασκήσεις με μπάλα."

Για το πως περνάει η ώρα στην καραντίνα: "Η Ώρα περνάει με προπόνηση, playstation, φαγητό."

"Μου έχει λείψει πολύ το γήπεδο. Μίλησα με τον αρχηγό (σ.σ. Κουρμπέλη) και του είπα «Δεν μπορώ άλλο!». Μου είπε ότι «όντως είναι πολύ δύσκολο». Λες και κάνουμε προετοιμασία μόνοι μας. Η μπάλα δεν ξεχνιέται, αλλά σίγουρα μας επηρεάζει η αποχή. Είναι διαφορετικό να τρέχεις στο γήπεδο με αλλαγές κατεύθυνσης, μπάλα και αντίπαλο. Όχι μόνο εγώ, όλοι θα επηρεαστούν λόγω της συχνής επαφής με την μπάλα, αλλά και σε ρυθμό, αντοχή. Αλλά όσο πιο πολύ δουλέψεις τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθεις όταν χρειαστεί."

Για την εξέλιξή του και το πως πήγε στον Παναθηναϊκό: "Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά από μικρός έλεγα ότι ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Στην οικογένειά μου αυτό έλεγα συνέχεια. Ήμουν και στην Μυτιλήνη και σκέφτεσαι «σε ένα νησί ποιος θα με δει;». Πήγαμε στην Αθήνα για ένα τουρνουά, με είδαν και ετοιμαζόμουν με την ομάδα να γυρίσω πίσω. Τότε, με πήραν οι γονείς μου και μου είπαν ότι κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό και θα μείνω στην Αθήνα για δοκιμαστικά. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.