Βιγιαφάνιες: "Στόχος μου να γυρίσω στον Παναθηναϊκό!"

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξέφρασε την τεράστια του επιθυμία να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως πως αυτό δεν μοιάζει εφικτό αυτό το καλοκαίρι.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «sport24»:

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον συμπαίκτη του από τον Παναθηναϊκό: "Ναι φυσικά μίλησα. Συγκεκριμένα είχα επικοινωνία με τον Κουρμπέλη, τον Ινσούα και κάποιους άλλους. Λέμε τα νέα μας. Για την ομάδα μου είπαν ότι είναι νεανική, αλλά ότι παίζουν καλά και ότι έχουν κάνει αρκετά καλά αποτελέσματα. Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα, ώστε σιγά – σιγά ο Παναθηναϊκός να γίνει ξανά αυτό που ήταν."

Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό και το ποια είναι η γνώμη του: "Αυτό που έχω δει και εγώ είναι ότι η ομάδα είναι νεανική, οπότε δεν μπορείς να έχεις και πάρα πολλές απαιτήσεις. Δεν μπορείς να τους πιέσεις, μιας και δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Είναι σημαντικό ότι παλεύουν, ότι προσπαθούν με σκοπό φυσικά ο Παναθηναϊκός του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερος."

Για το ποιο ματς που είδε φέτος θυμάται χαρακτηριστικά: "Γενικά βλέπω και παρακολουθώ αρκετά τον Παναθηναϊκό, διότι έχω φίλους στην ομάδα. Το ματς που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι αυτό με τον ΠΑΣ, στο οποίο είδα πολύ καλά."

Για τα σενάρια ότι ο Παναθηναϊκός μίλησε μαζί του εν'όψει καλοκαιριού: "Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν με πήρε κανείς από τον Παναθηναϊκό. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο εδώ. Αν ο Παναθηναϊκός με θέλει, πρέπει να πληρώσει λεφτά για να με πάρει με μεταγραφή. Η ομάδα δεν είναι σε κατάσταση τώρα, ώστε να δώσει τόσα λεφτά. Στο Μεξικό οι ομάδες έχουν χρήματα και για μία μεταγραφή ζητούν αρκετά."

Για το αν στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό: "Ναι φυσικά. Ένας από τους στόχους μου είναι να γυρίσω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με τον Παναθηναϊκό."

Για το αν θα ήθελε να πει κάτι στους φίλους του Παναθηναϊκού: "Ο κόσμος  του Παναθηναϊκού ξέρει ότι είναι πάντα στην καρδιά μου. Την ομάδα την παρακολουθώ και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω για να παίξω για τον Παναθηναϊκό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.