Η απόλυτη «ζούγκλα» στο ΣΕΦ!

Το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες, πρωτοφανείς για παιχνίδι της Euroleague! «Παρέλαση» πίσω από την φυσούνα, χούλιγκαν με διαπιστεύσεις, εισβολή στα αποδυτήρια της ομάδας, επιθέσεις στον Γιαννακόπουλο!


Η αρχή έγινε πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την είσοδό του στο κλειστό. Τότε, οργανωμένοι του Ολυμπιακού που έφεραν διαπιστεύσεις έκατσαν κοντά στην γραμματεία, βρίζοντας, απειλώντας και κλωτσώντας προς το μέρος του ισχυρού άντρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Το ίδιο έγινε και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν οι ίδιοι άνθρωποι ήταν στην φυσούνα και συνέχισαν να βρίζουν και να φτύνουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο μετά από σχετική εισήγηση της αστυνομίας!

Οπαδοί με διαπιστεύσεις υπήρχαν και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, βρίζοντας τους «πράσινους» και ρίχνοντας... «ψιλές» στην φυσούνα!

Στο ημίχρονο έγινε και ντου στα αποδυτήρια της ομάδας από περίπου 50 χούλιγκαν του Ολυμπιακού, οι οποίοι πίστευαν πως βρισκόταν εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και προχώρησαν σε πολλές υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.