«Πόλεμος» Ερασιτέχνη - Θύρας 13 για τα εισιτήρια του τελικού!

Εκατέρωθεν ανακοινώσεις από Θύρα 13 και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με αφορμή την απόφαση του Ομίλου να διαθέσει τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού μόνο στα μέλη του συλλόγου.


Η αρχή έγινε από την Θύρα 13, η οποία απασφάλισε κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από το τμήμα βόλλεϋ, όσο και από τους Παύλο και Θανάση, για την απουσία της από τον κρίσιμο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Γνώριμη πλέον συνθήκη να πρέπει να πείσουμε τον εαυτό μας να μην ακούει, να μην βλέπει, να μην αντιδράει για το καλό του συλλόγου. Κάθε φορά πού το κάνουμε κάτι νέο προστίθεται, με αποτέλεσμα να μας ρίχνει πάλι και πάλι σε αυτή την μαύρη τρύπα!

Κάποτε ανησυχούσαμε για τις σκέψεις σου, μετά απορούσαμε για τις επιλογές σου, μέχρι πού εκνευριστήκαμε και αηδιάσαμε με τα ποσταρίσματά σου, τα οποία δείχνουν και το ποιόν σου.
Δεν θέλουμε να αναλωθούμε σε όλα αυτά, το έχουμε κάνει εξάλλου κατά καιρούς.

Πλέον θα σε αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.
Με χιούμορ θα δούμε και την κίνηση σου να κλείσεις τους συνδέσμους του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα!

Πρακτικές από άλλες εποχές και έργα πού είχαν ξεκινήσει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του συλλόγου.
Από το 1966 γεννάμε ιδεολογίες και ξυπνάμε συνειδήσεις!
Με χιούμορ βέβαια θα αντιμετωπίσουμε και την λογική σου να βγάλεις τα εισιτήρια του τελικού στο Viva.
Με 1.000 συνδεσμιακά μέλη και δικαιούχους εισιτηρίων σε ένα άθλημα πού το έχουμε στηρίξει χρόνια όπως κι φέτος με την παρουσία μας, θα μας βάλεις να δώσουμε μέχρι και πανελλήνιες για το ποιος θα καταφέρει να μπει στο γήπεδο.

Καταφέραμε να προμηθευτούμε ελάχιστα εισιτήρια μέχρι τις 17:04 πού με απορία είδαμε να εξαντλούνται…
Δυστυχώς άνθρωποι πού δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα δεν έχουν την άνεση να δώσουν μάχη με το internet. Είναι λογικό να μην το αντιλαμβάνεσαι εσύ και το ανίκανο επιτελείο σου, δεν είναι όμως λογικό να μην θες να το κάνεις.
Από το να το κάνεις διαλέγεις να σε έχουμε στην ίδια κατηγορία με τους φίλους σου Βαγγέλα-Αλαφούζο-Βαρδή.
Απλά Δημήτρη επειδή είπαμε ότι όλα αυτά τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ μην ξεχνάς ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι την Τετάρτη δε θα παρευρεθούμε στο κλειστό του Άγιου Θωμά ζητώντας παράλληλα ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την ομάδα Βόλλευ και ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΥΛΟ και ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Είναι προφανές Δημήτρη ότι δε μας θες πλέον σε κανένα τμήμα του Παναθηναικού. Μετά τις προσπάθειες πού κάνεις να κλείσεις και τους 55 συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 σε Αθήνα και Επαρχία θυμίζοντας άλλες εποχές διοικήσεων πού σιχαινόμαστε τώρα προσπαθείς να μας αποκλείσεις και από τα γήπεδα του ερασιτέχνη. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα από σένα για το καλό του Παναθηναικού μας, η ανοχή μας ομώς δε σημαίνει ξεπούλημα της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μας. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ πού δε σέβεσαι…

Στα λουκέτα πού παλεύεις να βάλεις στους ιστορικούς συνδέσμους μας, απαντάμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κυματίζει μια ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Στους αποκλεισμούς πού προσπαθείς να μας κάνεις στα γήπεδα πού αγωνίζεται ο Παναθηναικός, θα απαντήσουμε με πιο δυναμικές παρουσίες.
Ότι σφυρίζεις αδιάφορα εσύ και τα ΜΜΕ πού ελέγχεις για τα εγκλήματα Αλαφούζου αλλά κατ´ επέκταση του Χοντρού εις βάρους του Παναθηναικού μόνο στεναχώρια μας προκαλεί.

Υ.Γ1 Ποιος θα αποφασίσει ποιος θα μου στερήσει την ομάδα πού αγαπώ?

Υ.Γ2 Ευχόμαστε στην ομάδα να πάρει την κούπα απέναντι στην ομάδα της Τρούμπας και της Πρέζας.

Υ.Γ3 Η Θύρα 13 δεν επιζητά την αναγνώριση κανενός.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΜΕΓΑΡΑ ΘΥΡΑ 13
ΝΟΤΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ"

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο οποίος τόνισε πως η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε για λόγους δικαιοσύνης, από την στιγμή που η χωρητικότητα του γηπέδου είναι πολύ περιορισμένη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

"Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε.

Καλή μας επιτυχία"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.